Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta zákona dbalého podnikatele není pro Gennara o nic jednodušší než vedení mafiánského klanu. Přestože se snažil nový developerský projekt vybudovat čistě, dohání ho minulost. Tentokrát však nejde o jeho vlastní hříchy, nýbrž masový hrob nalezený v základech letištního komplexu. Gennaro se rozhodne nic netajit a spolupracovat s orgány. O to víc se však dostane do hledáčku místního prokurátora a jeho bílý kůň začíná být z celé situace mírně vyplašený. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sám bych to nečekal, ale Gennarovo "čisté" podnikání mě baví s každou epizodou o něco víc. Atmosféra byla i v tomto případě velmi dobrá, několikrát mi i přeběhl mráz po zádech, a přesně tak by to mělo být, právě to jsou ty pocity, které od tohoto typu seriálu očekávám. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizóde s novopečeným podnikateľom sa stavba letiska opäť musí vyrovnať s novými problémami, pričom sa skúma loajalita obchodných partnerov a do hry vstupuje nekompromisný prokurátor ako jediná ruka zákona v seriáli doteraz. Bez krvi, zato s veľkou porciou napätia. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad Gennarovým projektem se shlukují temná mračna. Problémy se kupí, bagry vyhrabávají lidské ostatky. Mrtví vstávají ze svých hrobů a házejí Gennarovy své kosti pod nohy. Gennarův společník Alberto se potí na koberečku u prokurátora a nechce prozradit, čí peníze se v jeho firmě perou. Jak dlouho ještě vydrží zapírat? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama