Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šéfka Secondigliana konečně zjistila, kdo se jí s pomocí Capacciových snažil sesadit – Levantovi, rodina jejího manžela. Namísto přímé odvety se Patri rozhodne svěřit svůj život i své nenarozené dcery do rukou Mickeyho a před Levantovými hrát poslušnou ženušku. Druhou tvář naopak neumí nastavit Gennaro a přes veškerou snahu ze sebe nedokázal setřást svou mafiánskou pověst. Nezbývá mu, než se vrátit na začátek a být připraven nechat všechno za sebou. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani v případě desáté epizody jsem neměl důvod ke stížnostem. Tvůrci se zpočátku soustředili na další plánování věcí příštích (přičemž věrným divákům Gomorry už je jasné, že všechny plány půjdou záhy do kopru), ve druhé fázi nechali plány uvést do praxe a děly se věci. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po informacích, že ji manžel ve kšeftech podrazil, jde z Patrizie strach. Manželovi vykládá o zajímavém dokumentu o včelách, s důrazem na pasáž o trubcích. Trubci mají totiž jediné poslání, oplodnit královnu a pak zemřít. Rodina Levantových dala Patri nůž na krk, buď být vládnoucí donou, nebo ženou a matkou. Patrizia si vybrala. Otázka je, jestli předání vlády nad Secondiglianem Michelangelovi nebyl pro něho spíš danajský dar. Protože Gennaro Savastano asi nebude moc rád. I tak mocný boss jako Levante nemusí být doma v bezpečí. Gennaro hledá nové spojence a vyvolává duchy minulosti. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prológ je desivý. Došlo k určitému poľaveniu, ktoré sa dá vysvetliť predávaním si informácií a robením dôležitých rozhodnutí. Risorgeremo je namieste a hromadná akcia na konci tomu dá správny ráz. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (1)

  • Keď ukazuje Patrícia (Cristiana Dell'Anna) svojmu mužovi chod organizácie a zoznamuje ho s biznisom, hrá pesnička „Madama Blu“ od speváka Franca Ricciardiho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama