Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Levantovi musí ochraňovat všichni svatí, kulky s jejich jmény ani jednou nezasáhly cíl. Patri a Michele tak musí zpátky k předstírání jedné velké šťastné rodiny. Jako hlava Secondigliana se však nemůžou tvářit oba a Patri se své těžko vydobyté pozice odmítá jen tak vzdát. Mickey si také všímá dalších párů očí, jež je sledují, a váhá ohledně své oddanosti vůči rodině. Dokonce i Gennaro začíná pochybovat, jestli svou rodnou čtvrť svěřil do správných rukou. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dona Patrizia nemá na vybranou a její manžel Michelangelo se musí rozhodnout, rodina Levantových, nebo matka jeho dítěte. Patri je podvedena, při předání zásilky drog je zatčena policií. Což ji zachrání život, protože bratři Levantové ji chtějí nechat odstranit za každou cenu. Ani ve vězení však není v bezpečí, i tady se najdou bestie ochotné zabít těhotnou ženu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na hladinu vody v plavárni dopadá moc, no odráža sa osamelosť. Herecké výkony vynikajú v dusne, napätej situácii, ruch špinavého sídliska sa strieda so zdanlivým, upraveným kľudom vidieckej vily. Osamelý partizán v prehrávanej vojne musí prísť o ďalšiu svoju oporu. Trhliny vnútri manželského páru sa prehlbujú. Menej akcie ako minule, no o to viac napätia od začiatku do konca. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po téhle epizodě je jasné, že akce pro mě není u tohoto seriálu klíčová. Akčních scén tu mnoho nebylo, zato atmosféra byla opět naprosto dokonalá. I tentokrát se o překot záludničilo, jedna sviňárna střídala druhou, měnily se strany, hatily se plány a já jsem se moc dobře bavil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama