Reklama

Reklama

Gomora

(seriál)
  • Itálie Gomorra - La serie (více)
Trailer
Itálie / Německo, (2014–2021), 48 h 20 min (Minutáž: 42–57 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mokadelic

Hrají:

Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Fabio De Caro, Christian Giroso, Giovanni Buselli, Carmine Monaco, Lino Musella, Marco Palvetti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Gomora, seriálová adaptace úspěšného románu Roberta Saviana, nás zavádí do temných a nebezpečných uliček Neapole, kde se nachází centrum zločinecké organizace Camorry. Poté co je Pietro Savastano, jeden z největších a nejobávanějších kmotrů neapolské mafie, zajat a poslán za mříže, jeho prává ruka, třicetiletý Ciro Di Marzio, spatřuje svou příležitost v tom, že se konečně stane novým vůdcem. Jeho čas však ještě nedozrál. Zatímco je Pietro ve vězení, velení zpočátku přebírá jeho manželka Imma, protože jejich syn Genny - Pietrův právoplatný dědic - se v Hondurasu zaučuje v "řemesle". Soupeřící klan vedený Salvatorem Contem mezitím spřádá plány, jak zneškodnit Savastanovy jednou provždy. Válka o převzetí kontroly nad "systémem" právě vypukla, a to na území, které stále bojuje, aby nadvládě zločinu a bezpráví nepodlehlo. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

S02E01 jo jasně za zhruba 10 vteřin a ještě jednou rukou uškrtit člověka když mu mačkáte krk :DD 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jjlukas

jjlukas (hodnocení, recenze)

Tak konecne dopozerane a iny koniec som ani necakal.Trosku som bol sklamany z toho ako koncil film nesmrtelny tak to vyzeralo ze sa hlavne postavy spoja a vycistia vsetku konkurenciu ale stalo sa to presne naopak.Skoda

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Musím to sem prostě napsat .Nejlepší finále nejlepšího seriálu všech dob. Ted už mužů s klidem zemřít:)

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Pro anglicky (nebo italsky) mluvící jedince je na youtube první díl z 5 série a musím říct ze čekání se vyplatilo.Kurevsky dobry

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Bastardi ze ste ani neřekli ze už sou venku dva teasry na 5 sérii  a vypadá to absolutně bohovsky !!! V listopadu to tu máme.To budou dlouhý dva měsíce:(

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Tak jsem se dobře spletl s tím Cirem, snad se z toho nestane pravidlo. 

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Server Variety uvedl, že by se pátá série měla začít natáčet až někdy kolem jara až léta 2020 a premiéra by měla být 2021. Roční "mezeru" tedy vyplní připravovaný film L'immortale.

skeevexx

skeevexx (hodnocení, recenze)

Wolves_dreaM

To bolo jasne uz pri konci 3 serie, skor bolo pre mna prekvapenie ze sa neukazal uz v 4ke. Fanusikovia ho chcu!!! Ved sa nie nadarmo vola Ciro Di Marzio l'immortale!!!!

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Každej kdo v tomle seriálu umře umře napořád..Není to naky pojebany Game of Trans! A za to sem sakra rad!

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Pro všechny, který nechápou záměr tvůrců nás škadlit. Ciro je mrtvej. Film představí hlavně Mistrala, který bude důležitej pro season 5. Oživení Cira by seriálu ubralo na vážnosti, ale stejně bych z toho asi dostal euforicky zachvat 😁 a až pak se nasral nad tim proč to udělali. Každopádně Ciro je mrtvej.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Ja myslim, ze se snazil odehnat z poslednich sil tu mouchu, co mel na hube !

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Vy chytrolini pohne rukama( i nohama) protože dopadne na dno!!!!!!

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Wolves_dreaM

Je to tam zretelne. Jasne ze hej. Netreba to ani nejako studovat. Ta scena je vlastne teaserom na film o Cirovi. Ktory by mal vyjst niekedy o rok.

Wolves_dreaM

Wolves_dreaM (hodnocení, recenze)

Tak se na to podívej, to není blbej střih, a jinak by ta scéna asi ani nedávala smysl.

Wolves_dreaM

Wolves_dreaM (hodnocení, recenze)

SPOILER !!!!!!!!!!!!  ke konci 3 sérii a konce 4 série.                                                                                            

 

 

Jestli jste si všimli, tak Ciro přežil na 100% hned jak skončí 12 díl, 4 série, tak po rozjezdu titulek, jé záběr z konce 3 série, jak Ciro padá ke dnu.   A když se podíváte dost zřetelné tak než záběr skončí, tak Ciro pohne oběma rukama jak začíná plavat, takže jeho smrt byla nafilmovaná. Musel jsem se na to podívat několikrát ale fakt jo.

na příspěvěk reagoval skipercak, skeevexx

OzyTheKing

OzyTheKing (hodnocení, recenze)

Co říkáte na finále? Jsem jedinej kterej na moment věřil ve šťastnej konec? :D Ale návrat Gennara k řemeslu potěšil, to ne že ne :D

Související novinky

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Itálie na nic nečeká

Itálie na nic nečeká

29.06.2014

Především díky senzačnímu mezinárodnímu úspěchu Velké nádhery se dostává italské filmové produkci v posledním roce velké pozornosti, důvěry sponzorů a zástupci domácí scény se snaží, aby tento úspěch… (více)

Reklama

Reklama