Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Recenze (27)

Marsik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT2 HD + HBO GO - Chytlo mě to a s každým dalším dílem přibývalo napětí, akce i zvraty. Z počátku spíše klidnější děj, který přidával na tempu a poslední 3 díly byly téměř o nervy, jak to dopadne. Dabing, se kterým to dávala ČT, byl celkem fajn, ale od 5. dílu jsem dal přednost italštině. Origoš je holt origoš. Prozatím super seriál, okamžitě jdu na druhou sérii :-) 90% ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál. Ako som písal k jednému dielu chvíľku mu trebalo dať na rozbeh no od polovice 1. série je vypeckovaný naplno. Škoda len že sa seriál zameriava len na jeden klan resp. na jedno odvetvie "podnikania" Camorry a to drogy. Film bol skôr poviedková vec ktorá ukázala rôzne sféry vplyvu Talianskej mafie v spoločnosti. Ale i tak som si Talianske mafiánky obľubil cca od minulého roku viac ako Americké. Ako Európanovi sú mi asi bližšie, sú drsnejšie a sýrovejšie. Seriál Gomorra je presne taký. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si nechávala na dobu "až budu mít čas si ho užít na jeden, pokud možno nepřerušovaný zátah, za sebou" a konečně na to došlo. Zatím mám v těle první sérii, která je: perfektně napsaná, mistrně zrežírovaná, excelentně zahraná, obsazení- hotový sen každého autora s vkusem a mozkem, velká paráda! Poslední díly infarktové a Neapol.. tu nikdy vlastně ani vidět nepotřebuji. Mafiánský klenot. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neapol je prý město slunce, ryb a krásných žen. Mafii turistický bedekr taktně nezmiňuje, ale to by sakra měl! Pro obyčejné obyvatele Neapole je každodenní starostí mimo jiné i nepřiplést se do cesty žádné kulce. Do Pompejí bych se ale podívala ráda, jen co najdu někoho, kdo by mi kryl záda. V seriálu nejsou žádné kladné postavy, jen samí záporáci. Tak to má v mafii být, ale měly by se dodržovat tradice. Stará garda je ještě ctí, mladá generace už je bohužel zdivočelá a zajímají ji jenom peníze, klidně i potřísněné krví někoho z vlastního klanu. Největší zmetek mezi nimi je Ciro, celou první sérii jsem se těšila, až ho někdo sejme! Líbili se mi don Pietro Savastano a dona Imma, kteří byli ještě ze staré školy. Drsný seriál, působící maximálně reálně. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak knížku jsem nedočetla, přestala mě bavit po jedné třetině...Film už byl lepší, ovšem seroš je našlapaný...Jsem nadšená... Kdo má rád Kmotra a gangsterky vůbec, ten musí být nadšený...Navíc je to ze současnosti...Já vůbec Itálii miluju, cítím se tam jako doma...Krajina je naprosto úžasná a Neapol s ikonickým Vesuvem jakbysmet...Kdo byl někdy v Římě, tak na něj nikdy nezapomene...Právě proto je, ale skvělé vidět tu odvrácenou minci té nádherné země...Stejně jako DOGMAN nám dělá čáru přes rozpočet našeho dovolenkového pohledu na tuto zemi... Za mě 90% ()

Galerie (372)

Zajímavosti (4)

  • V scéne, kde Ciro (Marco D'Amore) prechádza terasami bytových domov, aby sa stretol so svojim parťákom a kde prebiehajú predaje drog, znie pesnička od skupiny Co'Sang s názvom „Int' O' Rione“. (Patrik200s)
  • Keď ide hneď v úvode Attilio (Antonio Milo) a Ciro (Marco D'Amore) autom cez nočný Neapol, hrá pesnička „A' storia e Maria“ od Franca Ricciardiho a Ivana Granatina. (Patrik200s)
  • V scéne, kde ide Tonino Spiderman (Alessio Gallo) na skútri, si spieva pesničku „E Chiammalo“ od talianskeho speváka Anthonyho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama