Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicet nejkrásnějších modelek světa a nejluxusnější spodní prádlo – to je Victortia's Secret Fashion Show. Show otevřela jihoamerická kráska Candice Swanepoel, která měla letos tu čest, aby předvedla další kousek z řady Fantasy Bra, Podprsenka a pásek vyšly na 10 milionů dolarů a klenotník Mouawad, který ji navrhl výhradně pro tuto show, ji nechal vysázet čtyřmi tisícovkami drahokamů z celého světa. Přehlídku doplnila také zpěvačka Taylor Swift a další hvězdy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Letos to bylo o málo slabší. Interpreti nic moc ale chválím Fall Out Boy, kapela se dala tento rok znovu dokupy a vnesli potřebný rock do show. Závěrečný úsek s nádhernou Taylor Swift byla nejlepší část. Doplňující povídání se trochu opakovalo, ale přineslo i něco nového a škoda odchodu Mirandy Kerr. 4,5* Živě: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark a The Phoenix. A Great Big World - Say Something. Neon Jungle - Trouble. Taylor Swift - I Knew You Were Trouble. Hudba: Miley Cyrus - FU, Lady Gaga - Applause. Bonus: Modelky o svých začátcích, svém sexy pohledu, aktuálních pracích na VS, o sociálních sítí, Co by dělaly na pustém ostrově, Natáčení reklamy v Paříži, O zraněné Lais, Adriana a její cvičení Odešly: Miranda Kerr a Liu Wen ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Po většinu času trochu víc zahalené než bych čekal. Okrasy na zádech by mohli trochu omezit, ale jinak letos skvělí hudební doprovod a závěrečná část naprosto úchvatná, naprostý souhlas s sir-dave poslední model na Taylor Swift dech beroucí. ()

Reklama

Reklama