Reklama

Reklama

Recenze (7)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

V téhle limuzíně si komfort neužijete. Ono nastoupit má svá rizika. Otázky totiž českým celebritám servíruje moderátorská nula jménem Míra Hejda. Vydržet ten jeho "sluníčkový" výraz dá opravdu zabrat. Věřím, že kdyby se soutěžilo o největší falešný obličej na obrazovce, tak on s přehledem zvítězí. Nicméně je možné, že si připadá i jako král mezi režiséry "na první dobrou". Splácat čtvrthodinovku o ničem je opravdu dřina. Z rozhovoru si vůbec nic podstatného neodnesete. On tam ani nikdo pořádný do té zatuchliny nevětrané nevleze. Namátkou Ochotská, Rosenberg, Okamura, Šiška a při lepším výběru se tam objeví zajímavý host, ale s jeho popularitou už to není tak slavné. Jinak je to čistá ztráta času na Očku, kde tahle talk-show jen zbytečně zabírá místo. 0% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Taková Talk-Show rychlokvaška, která vůbec nezapůsobí. Pan moderátor ze sebe dělá něco víc, než je, a to je hodně špatné! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Naprosto stejná kvalita jako předchozí „verze“ z roku 2008. Pořád ta stejná nuda, kecy o ničem s našimi celebritami a k tomu Míra Hejda. Co víc si mohl divák přát? Snad jen vzít ovladač a přepnout to na jiný program. Občas se tam ale člověk zasmál – hlavně tedy tuposti aktérů před kamerou… ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Míra Hejda, hrající si na snoba, si zve snoby do limuzíny na pokec ty voleeeeeee. V dnešní době, kdy neúprosná kritika nemilosrdně čas od času zadupe i taková esa, jakými jsou třeba Šíp s Krausem, si tenhle nýmand dovolí mít talkshow...ještěže to má jen 15 minut a neserou to do primetime...... ()

Reklama

Reklama