Reklama

Reklama

Guns N' Roses - You Could Be Mine

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1991, 6 min

Obsahy(1)

Pieseň You Could Be Mine pochádza z repertoáru americkej hudobnej skupiny "Gun´n´Roses". V roku 1991 vyšla táto skladba na ich štúdiovom albume "Use Your Illusion II". Zároveň je i súčasťou soundtracku ku sci-fi snímku režiséra Jamesa Camerona Terminátor 2. Vo videoklipe k tomuto songu účinkuje herec Arnold Schwarzenegger v úlohe Terminátora. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (15)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší videoklip od "Gánů" - Bohů tehdejší rockové scény - a zcela určitě song, který nasměroval můj hudební vkus. Nic to ale nemění na tom, že videoklipy snad od všech možných interpretů tu (podle mě) nemají co dělat, zbytečně tu zasírají místo. V opačném případě se už budeme nacházet na serveru ČSFHD, že jo... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Terminator + Guns N' Roses = You Could Be Mine. Legendární sci-fi snímek, který se právem zařadil mezi kult žánru, stvořený z mysli Jamese Camerona, ve spojení s rockovými giganty, přináší ten nejtěžší kalibr na poli hudebních videoklipů:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "You Could Be Mine" pochádza z repertoáru americkej hard rockovej hudobnej skupiny Gun´n´Roses. V roku 1991 vyšla táto skladba na ich štúdiovom albume "Use Your Illusion II". Zároveň je i súčasťou soundtracku ku kultovému sci-fi snímku režiséra Jamesa Camerona "Terminátor 2". Tým pádom sa z toho stal celosvetový hit. Vo video klipe ku tomuto songu účinkuje aj herec Arnold Schwarzenegger. Samozrejme, že sa tam predviedol v úlohe Terminatora. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka videoklipov k Hollywoodskym blockbusterom, ide o lahôdku v ktorej v tú dobu Arnold potvrdil status najväčšej filmovej hviezdy a Zbraňáci zase to, že na prelome 80. a 90. rokov nebolo lepšej hard rockovej kapely na planéte. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Sdílím stejný názor jako Bloody, že videoklipy by tu být nemuseli. Když bychse pustil jen do nich, tak budu mít tisíce hodnocení jen tak, ale to mě neba. Jinak písnička i klip super. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nesmrteľná rocková klasika od Guns`N`Roses, ktorá sa mi viaže k Terminátorovi ako riť na šerbel. Táto skladba je len dôkazom toho, ako brutálne bol vyšpičkovaný soundtrack k druhému kultovému pokračovaniu Terminátora. 90 % ()

Reklama

Reklama