Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicole si může nápadníky vybírat, ale ten, který se jí líbí, už má jinou. Na vytouženém rande se nakonec ocitne se svým, poněkud podivínským, sousedem. Nicole a Chase jsou dva sousedé, kteří se nemají příliš v lásce. Jeden je opakem toho druhého. To se ale změní v den, kdy je Nicole odvržena svým přítelem a kdy Chase dostává od své přítelky ně kopačky. S velkou neochotou spolu naplánují, kterak vítězně proplout minovým polem středoškolských lásek. Jejich plán zní: Vzbudit touhu a žárlivost u svých bývalých protějšků a tak je získat zpět. Ale uprostřed všeho toho plánování Nicole a Chase zjišťují, že ten, po kterém touží, není zase až tak daleko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Přestože mam teen-komedie z prcičkovský éry docela rád, tak tohle mě vůbec nechytlo. Jedna stádní pipka tam předělá jakýhosi rebelujícího kudrnáče k obrazu svému a nakonec se do sebe nějak zabouchnou. Od filmu s názvem Šílená jízda jsem očekával něco trochu víc odvázanýho. Humoru je tam dost málo. Ani ta Sabrina da teenage bitch už se mi nelíbila tolik, jako když jsem byl v pubertě. Asi už stárnu. 40% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová komedie ze života amerických "náctiletých", kde se vyjímečně neřeší, jestli to mají víc rádi holky, kluci nebo zvířata. V hlavních rolích Melissa Joan Hart známá ze seriálu Sabrina-mladá čarodejnice a Adrian Grenier zatím neznámý odnikud, ale hodně se mi líbil. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Vyborna zabavka na krasne jarne poobedie (vtedy som to totiz pozeral :) Vecne tema o tom, kto koho, koho kto, ktora kedy, kedy ktora,kto s kym a kym s kym ;-) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Klasická, trochu sladší teen-komedie, u které sice víte, jak doopadne dříve než začne, ale zároveň máte šanci se slušně pobavit... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Další z řady teen komedií, kde hlavní představitelka řeší zásadní problém - s kterým klukem půjde na důležitou školní slavnost... Za zmínku stojí zejména pestrý písničkový doprovod - mj. remix "(You Drive Me) Crazy" od Britney Spears. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Teenage romantika, ktorá podľa mňa neprávom zapadla. Možno preto, že to nie je komédia plná nechutností a ani postavy nie sú také vyhrotené stereotypy. Žiadny prehnane zlí triedny športovci, ktorí by šikanovali chudákov nerdov sa tu nekonajú. Aj keď nejaké to rozdelenie do skupín tu je, ale maximálne tak jedna z druhou nehovorí. Sem tam sa tu nájde nejaký idiot, ktorý spraví nejakú hlúposť, ale to je tak všetko. Dejovo to je niečo medzi She's All That a jeho remakeom He's All That. Zase sa dáva dokopy nesúrodý pár, ale tentokrát sa postupne menia a približujú k sebe obidvaja. Pritom sa nejedná o žiadnu radikálnu zmenu. Dostatočne pútavé sú aj vedľajšie línie. Z hereckého obsadenia stojí za zmienku sympaťák Adrian Grenier a dokonale nádherná Melissa Joan Hartová. Škoda, že netočí viac filmov a utápa kariéru v úspešných seriáloch. Nenapadá ma, čo by som filmu vytkol. Možno pomalší rozbeh, kým sa poriadne zoznámime s postavami, ale potom to už klape jak hodinky. Teenage film, ktorý funguje aj po rokoch. 7/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ve filmu zazní - Britney Spears - (You Drive Me) Crazy (The Stop Remix!) - hrůza. Jinak celkově je to ujetý snímek, který jsem dokoukal jen kvůli ženám. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Teen komedie, kde je hlavním lákadlem malá čarodějka Melissa Joan Hart a okouzlující Adrian Grenier. Takhle to na střední škole v USA nejspíš nechodí, ale bylo by to hezké. Vyvrhelové i oblíbenci školy mohou mít něco společného a lásce se nedá poroučet. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Kdo s kým o čem a pro koho...Ten koho máme rádi nemusí být zase až tak daleko. Zábavná teenegerská komedie nejenom pro -náctileté! ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Další americká komedie lomeno drama (haha) lomeno romantický....a kupodivu je to opět nuda. Melissa Joan Hart je nafoukaná káča, v rámci filmu by se asi měla změnit, ale k tomu nedojde. Což je jediná originalita tohoto filmu. Adrian Grenier je milej, ale před svou proměnou v ulízaného šprta byl mnohem hezčí. Aspoň je to krátké. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

5/10 Obsahově je tohle teen dráma blíž filmům jako Protivný sprostý holky nebo Bezmocná, většina postav se chová způsobem odpovídajícím věku a snímek si udržuje určitou sebekritiku. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a člověk nemá nutkání co pár vteřin obracet oči nad jejich chováním. Na druhou stranu je ale film tak nějak bez šťávy, bez barvy, našedlé devadesátky, co nemají navzdory názvu koule. Na rozdíl od výše zmíněných Šílené jízdě chybí nějaká charismatičtější postava nebo pamětihodná scéna, která by film vyzdvihla nad šeď průměru. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vtipná a nenucená teen komedie. Sice předvídatelný děj, ale kvalitní hlavní představitelé, kterým budete fandit. Nicméně kdybych byl v kůži toho kluka a měl na výběr, zvolil bych Ali Larter. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Velmi zručně a šikovně natočený týnejdž film se sympatickými herci. Moc komedie to není, ale je to velmi příjemné na koukání. Mimo jiné proto, že si nezakládá na rozebírání rozličných pikantérií a nástrah sexuálního života nejen mladistvých. ()

Sista 

všechny recenze uživatele

uff! nevim, jestli je ok zničit někomu jeho individualitu - udělat z kluka co tíhne spíš k alternativě typicky americkýho týpka, co žere hamburgry, přiblble fandí na baseballu a má nejnovější trenýrky, aby byl in...zkrátka řečeno, tenhle film mi přijde zvrácenej.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský romantický snímek připadá v onom ohromném množství >prcičovských< komedií jako zjevení. Žádné vzájemné se dobírání, sexuálních narážek, či dalšího nevkusného humoru. Vše jede poklidně přátelsky plného vzájemných sympatií a lásky. Mladí tu doslova prožívají americký sen. Že by to byla komedie mi však ale vůbec nepřipadá. Alespoň nic humorného mi tu nepřišlo. Atmosféra je dle standartů a kritérií pro romantické vyprávění, takže naladění diváci si užijí, ostatní během deseti minut usnou. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tenhle biják bych přejmenoval ze Šílený jízdy na Divnou jízdu. Nic šílenýho se totiž neodehrávalo a celou dobu ve mě film svojí nudnou režií, sterilnim scénářem a nesympatickejma hercema v hlavních rolích vyvolával blíže nespecifikovatelnej divnej pocit. Prostě neobsahoval vůbec nic, co by mě nějak zaujalo natož pobavilo. Jedinej malej plus dávám za výběr hudby, dvě slabší hvězdy. ()

Reklama

Reklama