Reklama

Reklama

Do I Have to Take Care of Everything?

(festivalový název)
  • Česko Musím se starat o všechno? (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Matka Sini se vzbudí s leknutím. Zaspala a celá její rodina kvůli tomu nestíhá svatbu. Rychle budí svého manžela Jokkeho a dcerky – čtyřletou Ellu a šestiletou Kerttu. Sini se snaží všechno stihnout, ale zdá se, že nic nejde podle plánu a matka začíná šílet. Kdo zmačkal otcovu košili a schoval holčičkám šaty? A kde je svatební dar? (MFF Cinema Mundi)

(více)

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Humorné to je velmi, ale oscarové nominaci se tedy divím. Že ji získá takovýhle nenáročný ... skeč, to bych si tedy býval nepomyslel. Congratulations. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie. Spěcháte, hold chyby děláte a čím víc, tím horší to je. Opravdu jsem se pobavil i kapka černého humoru se objevila. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

V podstatě je tenhle filmek kratičká groteska. Ale tak povedená, že po celých 7 minut nedá odpočinout bránici a záverečná scéna všemu nasazuje korunu. Neskutečně zábavné. ()

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama