Reklama

Reklama

Rampage 2

  • Kanada Rampage: Capital Punishment (více)

Obsahy(1)

Bill Williamson (Brendan Fletcher) je antihrdina, ktorý chce zmeniť svet, hoci aj s použitím násilia. Vyhlási vojnu existujúcemu systému a vládnej moci, čo ochromí centrálne vedenie vo Washingtone. Williamson vidí, že v súčasnom svete sa takmer každý cíti ako väzeň, a on sám sa stáva politickým utečencom. Sám sa preto rozhodne bojovať a otvoriť ľudstvu oči. Získa niekoľkých ľudí ako rukojemníkov s cieľom rozšíriť svoj odkaz a prebudiť v ľudstve zdanlivo stratenú ľudskosť. Takto chce zničiť súčasný systém, nech to stojí, čo to stojí. (Incantator)

(více)

Recenze (21)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ups tohle se Uwemu nepěkně vymklo. Jednička byla celkem fajn. Dvojka nejenom, že se jí snaží okopírovat a nemá téměř žádný nový nápad. Ale co jsem fakt nečekal u filmu od Bolla, že bude nudnej a nezábavnej. Blbost na úrovni od něj čekám vždycky, ale tohle vážně ne. Docela zklamání po prvním díle.15% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, ale věřil sem Uwemu, že to tak zlý nebude, nakonec to bylo fakt výýýrazně slabší, už to nemá tu supr atmosféru a trochu se i vaří z vody a tlačí se hodně na pilu, i když to nebylo moc potřeba. Trošku zklámání, ale dialogy mi furt nechali oči na obrazovce a to cenim. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla v Bollově tvorbě něco jako zjevení, zázrak, krev z očí Panenky Marie nebo tak něco. V jedničce sem žasnul nad tím sebevědomím s jakým Boll film režijně vede, jak má Bill Williamson dokonale napsaný scénář, jeho repliky měly sílu, jeho motiv myšlenku a jeho činy kurva odvahu a já s držkou dokořán sledoval ten vypointovaný masakr a jak se jednička povedla, Uwemu se zvedlo zase ego nad jeho sebemenší možnosti a místo chytrého a stejně dobrého pokračování natočil evidentně za ještě nižší rozpočet ukecanou nudu, s jednou přestřelkou a z ústředního hrdiny udělal neskutečně debilního kreténa, který už není tím znechuceným členem společnosti, ale stupidním a namachrovaným arogantním mamrdem s velkým M a místo fandění mu, přejete aby ho někdo umlčel. Těch pár skvělých politických narážek a myšlenek to nezachrání. Při policejním zásahu si pod vší tou debilní a arogantní špínou ještě navíc uvědomíte, jak je Bolll prostě špatný režisér, člověk a bastard. Jednička byla opravdu výtečná, tady Uwe zase zahodil mantinely, nenechal si poradit a vyblil opět sračky z té své nemocné duše. Škoda, potenciál postavy Billa Williamsona byl nezměrný. 30%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

nehorázná volovinka, která na kvality prvního nedosahuje ani zdaleka. Jednička byla akční, krvavá a měla něco do sebe. Pokračování je nudné, ukecané a strašně otravné. Jediným plusem je hlavní představitel mluvící o dementním systému, který se musí zničit. Pokud bude trojka, doufám že to bude masakr, jinak Uweho vlastnoručně oholím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uweho anarchistická agitka, která dává nahlédnout do hlavy hlavního hrdiny, který vraždění podepírá obžalobou mocných tohoto světa. Při Fletcherově monologu má člověk kolikrát nutkání s ním souhlasit, i když občas mele páté přes deváté. Já se bavil. 60% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Uwe je nasranej čím dál tím víc a volně přechází z provokativní anarchie do militantního nihilismu.. Dvojka odhaluje více z myšlenkových pochodů našeho hrdiny, což je teda zbraň trochu dvojsečná protože na jednu stranu je to odvážné kolik se toho Uwe snaží na diváka vysypat, na stranu druhou občas borec mele trochu z cesty a jeho argumentace (hlavně v otázkách řešení) má mezery.... Každopádně ale oceňuju, že někdo točí nasrané filmy s postojem. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Cynický, zlomyslný a pořádně hustý. Boll je neuvěřitelnej borec a ačkoliv tenhle film možná mudruje až příliš, pořád je to parádní černá komedie, u který se člověk od srdce zasměje. Navíc Brendan Fletcher je naprosto famózní herec a jeho image arogantní zmrda funguje dokonale. Už se nemůžu dočkat trojky. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl a film tak jak je zvykem u Bolla stojí spíše na nadšeneckých nohách než na nohách profesionálních. Co mohu jedině ocenit, je námět. Čím dál víc se o tomto námětu mluví a píše, za což jsem rád. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe sa znovu predviedol a ukázal ,že má gule na to aby si robil prdel zo všetkého, čo ho napadne a bude mu to jedno. Prvý film bol viac seriózny a toto je oproti tomu South Park. Tentokrát, ale miesto akcie to sú skôr kecy, ale kvalita ostáva a zbesilosť sa ešte viac pridáva. Slušná odreagovačka. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Co by asi každej rád věděl je zda je druhej díl ještě kvalitnější a větší masakr než jednička. Odopověď zní NE. Z celý hodiny a půl se něco přes hodinu film drží na jednom místě s rukojmíma a vypadá to spíš jak dvojka Vyjednavače. Zápletka je víceméně stejná jako v jedničce a je tu mnohem víc omáčky takže celý to VLÁDA JE ŠPATNÁ A MY S TIM MUSÍME NĚCO UDĚLAT už hraničí s komedií. Do toho si přidejte neherce Munra v jedný z větších rolí a naprosto mimózní cameo Uwe Bolla. Jednička se ještě zdála tak trochu reálná, viděl jsem jí asi třikrát a mám jí rád ale tohle už je takovej ten wannabe Hollywood s míň videoherním stylem. Do průměru to táhne z průseru hlavně Fletcher kterej to hraje naprosto suprově a Boll ho může považovat jako neprůstřelný eso v rukávu protože kamkoliv ho nasadí tam hraje naprosto zabijácky (doslova). Tohle si už nikdy nedám a i u Assault on Wall Street jsem se bavil víc, na odpad to ale zdaleka neni a to ani v rámci Bollovo tvorby kde se najde mnohem víc sračkoidnějších kravin. Jestli přijde třetí díl doporučuju nezdržovat se v druhořadým skladišti maskovaným jako televizní studio ale jít vystřílet zase menší město. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Až na ten poslední kousek s děckem a zbraní to není špatný. Sice je to jednička jako přes kopírák, ale na takových filmech mě to ani nevadí. Vlastně s myšlenkami hlavního hrdiny sympatizuji (ale nikdo mě neudejte, sakra práce!). Ne, že bych se hned zítra rozešel do ulic a šel střílet každýho, kdo mi přijde do rány... to ne. Ale chápu myšlenku zvráceného světa bohatých v kontra se světem chudých... S tím žádný normální člověk nemůže souhlasit... Konec je s jasným výhledem třetího dílu, takže se Uwe ukaž, co v tobě je. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jednička mi neskutečně sedla a osobně ji považují za jedno z nejlepších béček posledních let, čemuž také odpovídalo mé hodnocení. Bohužel dvojka je stará dobrá Bollovina, na níž jde vidět, že je natočena po událostech na ostrově Utøya (Breivik) a snaži se tak i o jakési politikum. Film však selhává jak po akční tak i ideové stránce a především nudí. ()

etkrson 

všechny recenze uživatele

Kvalitou skoro stejný jako první díl, ale už se z toho vytratilo to kouzlo prvníh dílu..Přeci jenom si tenhle konspirační rampage zaslouží hvězdu navíc..A to z vděčnosti, že takovejhle kousek vzniknul..Díky Uwe ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak dobrý jako jednička, ale pořád slušný.. Kecy se daly poslouchat a spousta toho co Brendn vykládal je pravda... Přesto se režisér neodvážil pojmenovat skutečného zločince - internacionálního žida - který za vším tím svinstvem, jež náš hlavní hrdina chce vymýtit, stojí. No jo, však židovi patří i Hollyjewed že jo, takže není se čemu divit... ()

50koruny 

všechny recenze uživatele

Keby som mal hodnotiť každý diel samostatne, určite by som nedal 5 hviezdičiek. Keďže trilógiu beriem ako jeden celok, musím dať plný počet. Dôvod neuvediem, pretože návštevu (ideo)polície nepotrebujem. ()

Reklama

Reklama