Reklama

Reklama

Pi zi ying xiong: li ming zai qi

  • Tchaj-wan 痞子英雄:黎明再起 (více)

Obsahy(1)

Jsou-li nic netušící obyvatelé Harbour City v ohrožení, není na celém světě nikoho jiného, než-li charismatického detektiva Hero Wu (Mark Chao), který se zločinným živlům staví v ústrety, a jako v každé z propagačních reklam lokálního policejního sboru, zločinné pohnutky pokřivených zločinců lusknutím prstů likviduje. Když se ale během nepřehledné dálniční přestřelky stává svědkem série ohlušujících výbuchů, koordinovaně destabilizujících celé ostrovní město, do mysli vkrádají se mu temné myšlenky na brzký konec prosperující asijské metropole. Specifické cíle bombových atentátníků mají za následek naprostý chaos, díky němuž je město odříznuto od pevniny, od pomoci, od všeho, co by mu mohlo v boji proti rasově motivovaným násilným atentátníkům za nastolení nové lidské éry pomoct. Obyvatel města se zmocňuje strach, obavy o vlastní přežití a počínající panika. Lidé začínají rabovat, bezmyšlenkovitě likvidovat to, za co dlouhá léta bojovali. Město potírá negativní příkrov lidské netečnosti a vše spěje k brzkému konci. Wu se v nechtěné spolupráci s podivně zaujatým detektivem Chen Chang (Gengxin Lin) orientuje na iniciátory útoků, tzv. Nightwalkers, když v tom se mu do cesty staví další série smrtících bombových útoků, které decimují policejní stanici i s celou její posádkou. Největším problémem je ale náhlé odcizení vysoce smrticích biochemických zbraní z lokální armádní základny, které po nastavení těch správných cílů dokáží zlikvidovat lidstvo. Celé lidstvo. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mě celkem odrazovalo, takže mi trvalo, než jsem se dokopala ke zkouknutí. Ale už asi po čtvrt hodině mi došlo, že to tak hrozný nebude. Co se týká akce, je to dost povedený. Hlavní dvojka policistů jsou zatím poměrně neokoukané tváře a šlape jim to spolu. Jejich neustálé popichování, hláškování, naschvály ke vší té akci ještě pobaví (nejvíc mě dostalo selfíčko, když ten druhý visel z mostu). A navíc i pěkná hudba, která mě místy fakt praštila do uší. ()

skipik12 

všechny recenze uživatele

Uprime kam se na to hrabe kde jaky americky akcni film. - od prvních minut az do uplneho konce :)) Tohle si na nic nehraje- Pecka!!! Bratr HULK vede :))- to jsou jmena a hlasky :)) Akce, bomby, mrtvoly a nesmrtelni, neohrozeni policajti!!! :) Simíre uč se :)) ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama