Reklama

Reklama

Na rybách

(studentský film)
  • USA Gone Fishing
Celý film
Krátkometrážní / Thriller
Česko, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Alex, milující otec a manžel, jezdí každý víkend k jezeru na ryby, aby si odpočinul od práce. I přes manželčinu předtuchu, tam jede i tentokrát a na místě zjišťuje, že se v oblasti objevil sériový vrah.  (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že má Zdeněk Podhůrský úžasný hlas, tak je to i skvělý herec a tato role mu perfektně sedla. Člověk by ani neřekl, že se jedná o studentský snímek. Naprosto profesionálně natočené ve všech ohledech. Herecké výkony, kamera, skvělá hudba, postupně budované napětí a krásná příroda. A ta záverečná pointa je luxusní:) Když si člověk vezme, jaké české kokotiny se často dávají do kin a lidi na to chodí, zatímco tento malý, v podstatě neznámý snímek zůstává ukryt v pokladnici vynikajících a neotřelých snímků studentů filmových škol. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jde natočit fungující něco-jako-thriller na poli osmi minut a jedné cesty na ryby? Evidentně dá, sice je pointa dokonale nepřekvapivá, ale při tak krátké stopáži to lautr nic nevadí, navíc hudba je dobře zvolená a Zdeněk Podhůrský je typově zcela přesně obsazený (i když i díky němu je pointa tak vidná). No ale to je vlastně zcela jedno, možná mohly být záběru trošku tlumenějšího světla a víc by se hodilo pošmourno, ale to už hledám chyby, které tam nejsou, jako cvičení druhého ročníku zcela určitě super. Během psaní tohoto komentáře zemřela jedna zbloudilá moucha, já jí nic neudělal, zřejmě pomřela na přestárlost. Video tady. (tím myslím odkaz na film, ne na video s umírajícím hmyzem) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Momentálne mám silné nutkanie napáliť bezvýhradný plný počet. Poctivo budované napätie a mrazivá atmosféra, kvalitný scenár, výborný herci (netuším z akého titulu mi Zdeněk Podhůrský pripomína Ivana Trojana) ale aj skvelá kamera a hudba napomáhajú tomuto veľmi vydarenému počinu zanechať nezanedbateľný zážitok, ktorý nevyšumí tak rýchlo ako zápletka najnovšej stathamovky. Som zvedavý na ďalší Turcarov počin. 87% ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Filmařsky na cvičení druhého ročníku zpracováno velmi profesionálně, ale kvůli několika mindfuckům se nejedná o vysloveně skvělý studentský film. Od nepřirozené reakce dcery, přes obavy manželky (taky bych chtěl mít špatný pocit z cesty na ryby, aspoň že nakonec to smysl dávalo) až po oznámení Policie ČR uprostřed lesa a velmi šťastnou souhru náhod při setkání s mužem. Aspoň že zaujal Zdenda Podhůrský a závěrečná pointa. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma to, ako sa to vyvinulo do konca filmiku. Zaujimave vo vsetkych ohladoch a nevyzeralo to uboho natocene. Dobry kratas, ktoremu by som doprial aj dlhsiu stopaz, ako bolo kratkych osem minut. ()

Endyz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh, skvěle zpracovaný. Nadějný mladý režisér Michal Turcar v tomto krátkometrážním snímku dokazuje, jak velký potenciál v sobě má. ()

Reklama

Reklama