Reklama

Reklama

Connection

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2013, 10 min

Scénář:

Laura Wade

Hrají:

Jude Law
(další profese)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"U vás se zatýkají lidi úplně bezdůvodně?" Dva týpci nemohou domů a já jim to nezávidím. Na jednoho totiž číhají paparazzi, na druhého soudruzi v baloňácích a ten třetí, tedy já, to nepobral. Jediné, co se mi líbilo, byly ty telefonické hovory, po kterých začal Angličan okamžitě rozumět rusky a Bělorus anglicky. Asi taky někomu brnknu, abych se stal lingvistou. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý kraťas o dvou lidech, kteří se potkají na letišti. Mají úplně rozdílné problémy a pořádně si ani nerozumí, ale stejně se dokážou domluvit. Jude Law je parádní. :) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Běloruské starosti na Judovu hlavu... Tak trochu mimosmyslové vnímání v praxi mírní krátké potěšení z přítomnosti Juda Lawa ♥ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo je na tom celom pekné je to, že niečo také sa skutočne stalo. Ale inak pre mňa trochu nepochopiteľné spracovanie, napr. hlavne ohľadom toho, že spočiatku Jude Law po rusky nerozumel ani slovo a potom zrazu pochopil úplne všetko. Aj keď neverbálna komunikácia úradovala, všetko sa z nej vyčítať nedalo. No a to akoby porovnanie paparazzov a prenasledovania "nepriateľov" štátu, no to bolo fakt veľmi neúmerné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hezký kraťas se spoustou děr. Na začátku Law nerozumí ani slovo, pak si promluví s maminkou a najednou spolu s Bělorusem šprechtí jak fík? Když to přejdu, což se ještě přejít dá, tak mě namíchnul takový divný konec. I když pokud to bylo vážně podle skutečných událostí, tak si dodnes říká jak asi dopadl. Jinak nejlepší bylo "máma vás miluje! *úsměv*" :-) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas z letištního prostředí, ale nedotáhnutí a neukončený, takže nevím co si myslet. SPOILER: Zázračné porozumění na konci je zarážející, takže se mi nechce věřit, že je příběh inspirován skutečnou událostí. Hodnocení: 55/100. ()

Reklama

Reklama