Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena naváže vztah s nejoblíbenějším hudebníkem svého nemocného bratra. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (26)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Indie film o indie muzice. Byly tam fajn písničky, ale pseudodokumentární podoba vyprávění mi nesedla, vadily mi některé prostřihy a herecké výkony mě nijak neoslnily, žádné emoční spojení s postavami nebo atmosférou se nedostavilo. Bylo to tak civilní a alternativní, až to možná bylo trochu amatérské. 50% s oběma očima přivřenýma. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Strašne slabé, či už po dejovej alebo hudobnej stránke. Dokonca by som povedal, že úplne zbytočný film. Vôbec sa to nechytalo nejakej indie atmosféry akú tomu zrejme chceli tvorcovia tohto filmu navodiť. A od Anne Hathaway v hlavnej úlohe som si tiež sľuboval určite niečo viac. Až som zostal zarazený, že tento film absolútne postrádal aspoň priemernú kvalitu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Z Anne Hathaway se nám v průběhu dekády z poníkové princezny stala na poměry celkem nadstandardní herečka....o tom žádná. Ale na tuhle utahanou písničku jsem zřejmě neměl potřebnou čajíčkovo-podzimní náladu. Úplně zbytečná civilní indie malomyslnost, která by potřebovala nakopnout asi jako náš hospodářský výsledek. Vyčerpané, placaté, bez elánu.....déšť za oknem, teplý nápoj na stole a v přehrávači album Animal Collective - neléčené romantičky zpozorněte!!!!! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Někdy vám do života někdo přijde a zůstane do konce. No a jindy jen přijde a... Na Song One mi bohužel dost zásadně vadí jeho melancholická nota a la "jsem tvoje ségra, byla jsem naštvaná, tak jsem se nemrkla na tvoje videa a teď mě to mrzí" bůůů. Proč??! Proč není Anne trochu normální obyčejná holka/ségra/antropoložka/ženská/milenka. Takhle je taková rozpliznutá a její chování mi přijde trochu nelogický. Napřed obětuje výzkum a pak to všechno zase popře? No v každym případě bych svýho bráchu upozornila na to, že je dobře, že teď už umí anglicky, protože dát dohromady Spice girls bude jednou makačka :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

John Carney, který je širokému diváctvu známý především díky úspěšnému snímku Once, se nedávno znovu ukázal na scéně příjemnou hudební romancí Love song. Příběh talentované písničkářky a vyhořelého hudebního agenta představil hlasové kvality Keiry Knightley. Odehrával se také v New Yorku a také nebyl nijak originální ani objevný. Anne Hathaway své hlasové přednosti prodala v úspěšných Bídnících, teď něco málo také zabrouká, hlavně ale přichází s rolí antropoložky, která kdesi v Maroku studuje nomádské kmeny a kterou zastihne zpráva o vážné nehodě bráchy-muzikanta. Oba snímky tahaly nahoru právě hlavní hvězdy. Zatímco Knightley do nadprůměru, Hathaway bohužel jen do průměrných čísel. Právě ona (a poměrně atmosférické chození po nočních vystoupeních) jsou tím hlavním, proč se nechat zlákat. Příběhově je to totiž nesmírně ploché (bratr, se kterým měsíce nemluvila, je v kómatu, zatímco ona se zamiluje do jeho oblíbeného muzikanta, do toho občas něco plácne její matka, nikam však příběh neposune), indie opar není nijak působivý a režisérka a scénáristka Kate Barker-Froyland ještě musí nasbírat nemálo zkušeností. Když se na to však podíváme trochu smířlivější optikou (těch současných 49% je skutečně hodně málo), výsledek místy navozuje příjemné pocity, je vizuálně působivý, hudební doprovod si své posluchače také najde a – ano, má Anne!! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Konkurzom na rolu Jamesa Forestera prešiel aj Scott Avett. (Hudakfilms)
  • Film sa natáčal na kamery typu Arri Alexa a Leica Summilux-C Prime Lenses. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama