Reklama

Reklama

The Trip to Italy

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja poprední anglickí herci, komici Steve CooganRob Brydon, boli opäť požiadaní britským magazínom "The Observer", ktorého špeciál vychádza v nedeľu, aby pripravili recenzie a kritiku ku šiestim reštauráciám, tentoraz v Taliansku, krajine dobrého vína, gurmánstva, nádhernej prírody a prekrásnych žien. Navštívia Ligúriu, Toskánsko, Rím, Amalfi, Sicíliu a Capri, kde sa navzájom doberajú nad špičkovo a precízne servírovanými chodmi jedál, robia si žarty z iných hercov a koketujú s nádhernými sexy recepčnými. Pritom však v odlúčení ich obrovských apartmánov s malebnými výhľadmi na krajinu vedú svoj tichý a smutný boj s ťažkosťami zo súkromných životov. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (25)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Parecek britskych strejdu, kteri si mysli, ze jsou vtipni na vylete do Italie. Jako komedie to nefunguje vubec, oba zucastneni jsou spis trapni, nez vtipni a vetsina jejich pokusu o impersonations konci naprosto zoufale. Kde to ale naopak funguje uzasne jsou sightseeing zabery napric Italii a nejzajimavejsi slozka celeho filmu je pozorovani obsahu taliru v jednotlivych restauracich, kde nechybi ani zabery primo z kuchyne. V tomhle smeru je ten film i pomerne unikatni a snad kvuli tomu i stoji za videni, ale oba herci by to meli vazne zabalit. 3/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komedie, drama? Já bych řekla, že spíš road-movie, protože co všechno ti dva kluci, Steve a Rob projeli, či propluli, to bylo sakra hodně kiláků. Tady to byla hodně velká konkurence. Já se kochala hned zkraje jejich podáváním gastronomických lahůdek, které se linulo celým filmem a o čem se nám tady může tak akorát jenom zdát, ale v prvé řadě to byla úžasná reklama na okamžitý odjezd do Itálie. Takovou vizuální podívanou jsem už dlouho neviděla. Nádhera, nádhera, nádhera ! Po té konverzační stránce to nebude pro všechny asi to pravé ořechové, ale pár suprových hlášek tam zaznělo a také spoustu zajímavostí. Kluci byli jste dnes večer pro mě moc příjemnými společníky se vším všudy, Díky. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo dokonale, jak Steve tak Rob jsou moje krevní skupina, tudíž jsem jejich rozmluvy a imitace různých filmových legend sledoval s úsměvem na rtech (ten film není žádná debilní potřeštěná komedie, ale prosluněný trip s lehkostí a šarmem Mini Coopera- ano, Mini, Itálie- The Italian Job, ale těch narážek je tam o mnoho víc). Film, co nemá žádný dramatický děj, film, který možná nemá ani scénář, ale o to lépe se na něj dívalo. O to spíš, jestli máte rádi anglický suchý humor a dokážete se naladit na jeho vlnovou délku. Plus samozřejmě bella Italia. Jen jedna věc- gosh, jak já se bojím krize středního věku, co vám po čtyřicítce zabuší na dveře... no ještě mi pár let "bezstarostného" mládí zbývá, che :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nádherná Itálie, ale opravdu bohužel nic víc navíc. Čekal jsem parádní feel good film, místo toho jsem však dostal k ruce dva britské chytrolíny s básnickými sklony, hrající navíc sami sebe a neustále citujíc repliky ze všemožných filmů a imitujíc známé herce s výraznými mluvenými projevy. To vše protkáno krátkými záběry na vaření jídla. Problém není vyloženě v těch dvou, ti jsou celkem snesitelní, ovšem koukat na 10 minutovou dialogovou scénu, kde se předhánějí, kdo dokáže lépe imitovat Michaela Cainea a Toma Hardyho z Dark Knight Rises opravdu není extra záživné pokoukání. Tady jsem se hrubě spálil... 35% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Cestovatelské, ukecané, italské × místy trapné, nijaké, dost zívající, opakující se. Kluci trošku zadrhávali v zábavě, imitace známých osobností se dost opakovala, nějaké jejich problémíčky ve vztazích vesměs také. Jídlu a Itálii se bohužel nevěnovali tolik jako v prvním díle Velké Británii. Každopádně dovolená to musí být super. Do třetice je snad už nikam nevypraví. .. no nic, zatopím si, a budu si myslet jak se mám skvěle.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Steve Coogan, ktorý vo filme stvárňuje sám seba, nosí hodinky značky Blancpain Aqua Lung Grande Date. (dyfur)

Reklama

Reklama