Reklama

Reklama

Znovu 20

(seriál)
  • USA Younger
Trailer
USA, (2015–2021), 32 h 17 min (Minutáž: 20–30 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Pamel Redmond Satran (kniha)

Hrají:

Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Tessa Albertson, Dan Amboyer, Geneva Carr, Megan Byrne, Olivia Oguma, Tim Bohn, Nico Tortorella (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že jí je přes dvacet... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (44)

reich 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu mě tento seriál nejvíce překvapil. Obecně vzato na novodobé americké seriály nejde se moc koukat, buď jsou to bezduché sitkomy, které nejsou ani trochu vtipné nebo jsou to seriály založené jenom na sexu. Ovšem tento seriál zvláštním způsobem funguje, obsazení hlavních herců: Sutton Foster, Hilary Duff, Peter Hermann, Nico Tortorella, či Miriam Shor je naprosto skvělé, velice příjemní herci, kteří hrají naprosto přirozeně nenuceně. A i když je to vyloženě seriál pro ženy, tak i chlapi si na tom najdou své. Nejoblíbenější postavy: Kelsey, Liza, Charles. Mimochodem, poslední série se tvůrcům vůbec nepovedla, je to otřesné a seriál bohužel byl ukončen špatně, lepší je brát poslední díl 6. série jako ten poslední. 80% ()

SimpanzJi

všechny recenze uživatele

Sutton Foster chce být prostě Mladší. A taky se jí to povede. Velmi příjemně. Younger je příjemný, komediální, romantický, seriál. Docela mě tam baví šéfka Sutton, která svou roli neustále nakvašené, nepříjemné a egoistické mrchy brilantně hraje. Postupně, co se za těch 12 dílů se seriálem sžíváte, tím více chcete jít dál a dál. Má to super scénář, je to cool. Je to dvacetiminutovka. A u nás to asi nikdy nenadabují. Ale co, titulky stačí. Nico Tortorella mě tam taky dost baví. Příjemný, pro ženy okouzlující, začínající herec. Prostě Younger je super, doufám, že připravovaná druhá série, bude stejně vydařená. Younger je prostě kvalitka. 22. 10. 2015 ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. Nejlepší byla podle mého názoru třetí série, všechny ostatní se moc nepovedly. Největší přínos tohoto seriálu tkví v odhalení zákulisí toho, jak může fungovat knižní nakladatelství. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nejedná se vysloveně o nějaký duchaplný seriál, ale já ho s těma babčama slupla jako malinu téměř na jeden zátah. Každá z té pětky měla svoje kouzlo, šmrnc, něco, co mě občas rozesmálo, někdy jsem se kromě sympaťačky Maggie v nich viděla, no prostě žádné nůďo se nekonalo. Bylo to zkrátka bájo a Dan je fešák :-) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že moje hodnocení nemusí být úplně objektivní, jelikož jsem seriál jen několikrát zahlédl v televizi a vlastně nikdy nedokoukal celou episodu. Ale i tak se cítím způsobilý tento seriál, který je absolutně neschopný mne jakkoli zaujmout a přijde mi jako jakási ubožejší verze sexu ve městě ohodnotit. ()

Galerie (697)

Zajímavosti (11)

  • Když příjde Liza (Sutton Foster) ze záchodu a hovoří s Dianou (Miriam Shor), která jí pošle pro oběd, tak se jí přitom mění účes. (Duoscop)

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Reklama

Reklama