Reklama

Reklama

Znovu 20

(seriál)
  • USA Younger
Trailer
USA, (2015–2021), 32 h 17 min (Minutáž: 20–30 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Pamel Redmond Satran (kniha)

Hrají:

Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Tessa Albertson, Dan Amboyer, Geneva Carr, Megan Byrne, Olivia Oguma, Tim Bohn, Nico Tortorella (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že jí je přes dvacet... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (44)

WayDott 

všechny recenze uživatele

Jako většinou s další a další sérií seriál upadal. První 2 série super, ale z celkového seriálu extra nadšená nejsem. Každá tam jde s každým, pak nikdo nikoho nechce, pak zase chce, pak zase neví zda ho chce a zda chce on a když ona ho chce, on nechce, protože má jinou, kterou chce a když on konečně tu co chtěl nechce a chce jí, ona už zase má jiného, takže toho koho chtěla už nechce a chce toho druhého :-D no magorárna pro ženský na odreagování... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Plytká spotřební zábava, kde se postavy chovají čím dál dětinštěji, takže ve finále padesátiletý chlapík fňuká, že se nemůže na veřejnosti vodit za ruku se svou čtyřicetiletou láskou. V hlavní roli herečka upomínající Sally Fields z druhé ruky, které by nikdo na světě neuvěřil, že je jí 26. Zajímavé téma lži o věku kvůli získání práce je zcela rozmělněné a místo řešení reálného stigmatu "čtyřicetileté stařeny", kterou nikdo nechce zaměstnat, se problém většinou zúží na to, že žena lhala, a když na to její přátelé přijdou, chovají se k ní, jakoby vyvraždila mateřskou školku. "Tys nám lhala!", aniž by brali v potaz, co ji k tomu donutilo.____ Série se opakuje, xkrát se hlavní postava rozejde se svojí láskou a xkrát se zas sejdou, až už to nemůže bavit ani je. Hlavní charaktery jsou tak čím dál protivnější a bavily mě už jen vedlejší (přísná-hodná šéfová, promiskuitní lesbička, židovská kamarádka, jejíž povolání mi po celý seriál zůstalo záhadou). Herecké výkony zoufalé, zejména dcera, jejíž jediný herecký um a asi i účel v seriálu byl, že jí spadne brada. Postavy se chovají nekonzistentně. ___ Na okraj si říkám, jak asi neschopný musí být vydavatel, když mu krachuje nakladatelství, které vydává takové hity jako Hru o trůny, tu japonskou milovnici uklízení a něco jako Danielle Steel? Asi pořádně. MÓDNÍ OKÉNKO: Ženy zde nosí neskutečně divné outfity. Fakt prapodivné. Ne dost ulítlé, ale ani ne kamkoliv zařaditelné. U většiny modelů mě napadalo: proč tohle vůbec někdo ušil? Případně: kde takový divný hadr vůbec koupili? Snad jen hodná mrcha šéfová, vzhledem k postavě, kterou hrála, nosila oblečení odpovídající jejímu charakteru, včetně předimenzovaných šperků. SHRNUTÍ: Není důležité knihu napsat, ale prodat. Když tvé nakladatelství řídí tlupa infantilů, je to v dnešní době asi výhra. ()

Reklama

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Začala jsem náhodně sledovat jeden díl v televizi a protože mě díl upoutal, tak jsem si řekla, že se na něj podívám od začátku. Jde o seriál na odreagování a relax, kdy potřebujete vypnout a odpočívat, takže od něj nečekejte nějaké hlubokomyslné myšlenky či poslání. Je poznat že za scénářem je člověk co dělal Sex ve městě. Baví mě na něm i jeho krátká stopáž. Hlavní herecké obsazení v podání Sutton Foster je správným tahem na branku. Zatím jsem hodnotila podle úvodní první sezóny, páté a šesté a těším se na sedmou sezónu v tomto roce. :-) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že moje hodnocení nemusí být úplně objektivní, jelikož jsem seriál jen několikrát zahlédl v televizi a vlastně nikdy nedokoukal celou episodu. Ale i tak se cítím způsobilý tento seriál, který je absolutně neschopný mne jakkoli zaujmout a přijde mi jako jakási ubožejší verze sexu ve městě ohodnotit. ()

SimpanzJi

všechny recenze uživatele

Sutton Foster chce být prostě Mladší. A taky se jí to povede. Velmi příjemně. Younger je příjemný, komediální, romantický, seriál. Docela mě tam baví šéfka Sutton, která svou roli neustále nakvašené, nepříjemné a egoistické mrchy brilantně hraje. Postupně, co se za těch 12 dílů se seriálem sžíváte, tím více chcete jít dál a dál. Má to super scénář, je to cool. Je to dvacetiminutovka. A u nás to asi nikdy nenadabují. Ale co, titulky stačí. Nico Tortorella mě tam taky dost baví. Příjemný, pro ženy okouzlující, začínající herec. Prostě Younger je super, doufám, že připravovaná druhá série, bude stejně vydařená. Younger je prostě kvalitka. 22. 10. 2015 ()

Galerie (697)

Zajímavosti (11)

  • Děj seriálu se odehrává v New Yorku (USA). (SONY_)
  • Díla na výstavě jsou popsána jmény herců ze seriálu Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Reklama

Reklama