Reklama

Reklama

Ten, koho miluji

  • USA The One I Love
Trailer

Ethan a Sophie (Mark Duplass a Elisabeth Mossová) se po letech soužití ocitnou na pokraji rozvodu. Vydají se na víkend do krásného prázdninového domku, aby se pokusili zachránit své manželství. Na první pohled romantický a poklidný únik z reality se záhy promění v neskutečné drama, když je nečekaný objev donutí podrobit svůj vztah i společnou budoucnost těžké zkoušce. (Cinemax)

(více)

Recenze (55)

kubyno 

všechny recenze uživatele

Strašně nedotažený. Tvůrci nakousli spoustu výborných nápadů a spoustu jich hned zahodili. Je tam pár věcí s velkým potenciálem jen nastíněno a to mi přijde jako strašná škoda a nevyužitý potenciál. Vím, že snímek má být hodně otevřený, ale některé věci by podle mě měly být dotaženější. Jinak moc zajímavý a jinak dobrý snímek. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Realistický pár se ocitne v nereálné situaci, jako když děti prolezou skříní do Narnie, jak se asi zachovají? Bylo by lepší, kdyby tvůrci zůstali u vysvětlení "Když rozsvítíte světlo v místnosti s gorilou, ona nebude řešit, jak funguje elektřina, ale bude si užívat světla a zkoumat nové možnosti." Nicméně tvůrci přispívají ke zmatku přidáváním dalších indícií. Tudíž hloubavci mohou hloubat nad tím, jak to bylo doopravdy, a ostatní si užívat sondy do hlubin duše prototypového muže a ženy. ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Až mi z toho bylo úzko, jak se Ethan snažil, přestože se na Sophii měl vykašlat. Líbilo se mi, že nic moc nevysvětlovali, akorát by do toho zbytečně zabředli a nebylo to potřeba. Konec mi nijak překvapivý nepřišel, spíš by mě překvapilo, kdyby si Ethan domů odvedl tu opravdovou Sophii, která raději zůstala v "mezisvětě", než by se vrátila do zaběhnutých kolejí s tím, koho už nechce. ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Další film z mého oblíbeného žánru myslošuků, který však v mých očích ztrácí i díky tomu, že jsem viděl o mnoho vydařenější Coherence. Téměř bez napětí, jednotlivé zvraty jsou (oba dva - na myslošuk docela málo) tak předvídatelné, že jste ve výsledku omyslošukáni tím, že se stane to, což jste předpokládali a ne pravý opak, jak by se u myslošuku slušelo a patřilo. Není to vůbec špatnej film, určitě si ho pusťte, ale Byrkit prostě nasadil laťku vysoko. ()

Nathalia.A 

všechny recenze uživatele

O tom aké ideály majú partneri vo vzťahu a ako to dopadne keď kladú zidealizovanie pred realitu. . Veľmi fajn a originálne spracovanie :) ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť originálni kúsok ktorý ma upútal od samého začiatku. Sophie a Ethan prechádzajú ťažkým obdobím svojho vzťahu tak na odporúčanie ich terapeuta sa rozhodnú stráviť výkend na veľmi špecíalnom mieste kde si navzájom priznajú chyby. No veci sa trošku zamotajú ... ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě podobně, jako některý ujetosti od Kaufmana. Rozhodně originální scénář a nevšední námět. Herci sedli výborně. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Zajimavé, originální a spíš mysteriózní než "komedie". Vývojem děje přibývalo mírné mrazení. Typické = za všechno může chlap, ikdyž to sere ženská. ()

brectule 

všechny recenze uživatele

Šla jsem Naslepo a až do konce jsem byla napnutá, jak to dopadne. Překvapil mě úhel pohledu na vztah mezi manželi. Možná bude dobré si film pamatovat a připomenout si ho až bude člověk, vztah v krizi. ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov, aké som kedy videl! Vynikajúce výkony Duplassa a Mossovej, perfektný scenár a réžia. Základom asi bolo, že som od tohto filmu veľa nečakal (akurát tak manželskú zápletku), a preto som bol viac než milo prekvapený. Odporúčam! ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý překvapko, které vás na tu hodinu a půl spolehlivě zabaví. A ujišťují, že za chvíli přestanete přemýšlet co za tím vším stojí a necháte se pouze bavit. Mc Dowell se u mně zapsal svou prvotinou velmi dobře. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Muž a žena, manželé co jim to ve vztahu neklape, důvěřují americké radě a zajedou do osamělého hotelu, kde v osamělé chatě najdou svá faktická dvojčata, co jim z oka vypadli, ale na rozdíl od nich jim to klape. Takže kdo koho jediného miluje, The One I Love, začne být v záměnami nastalém zmatku trochu nejasné. Inspirují dokonalí manželé nedokonalé? Nebo nedokonalá manželka uhrane dokonalému muži a naopak? Spal nedokonalý s dokonalou, nebo je to nedokonalé malicherná obsese? Nebo spal nedokonalý s nedokonalou a je to nedokonalé trik? Tak takové je těsto, z něhož Justin Lader uhnětl scénář. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Reklama

Reklama