Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melody Gerardová je cílevědomá workoholička zaměstnaná v korporátní společnosti, která se zabývá maloobchodním prodejem. Těší se, že svou dovolenou stráví s kamarádkami podobného ražení. K jejímu nemilému překvapení ji však šéf vyšle do nudného rodiště, kde musí přesvědčit tamní nerudné obyvatele, aby povolili stavbu jednoho z dalších obchodů. Čeká ji setkání s rodinou i s láskou z dětství - Carterem McClurem. Její úkol není vůbec snadný. Všichni jsou totiž proti všemu, co požaduje její firma. V zoufalé snaze uniknout z nudné díry se Melody opije. Čeká ji probuzení v jiné dimenzi, v níž nikdy neopustila svůj původní domov a Cartera si dokonce vzala za manžela! Aby však mohla opustit rodné maloměsto, musí nejprve zjistit pravý smysl svého nového života a rozhodnout se, jestli se opravdu chce vrátit domů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem z práce úplně umrtvenej. Najedl jsem se, svalil se na pohovku, zapnul ovladačem TV a 80 minut tupě zíral do blba. Tedy do filmu Zase doma. Po shlédnutí jsem si nepřišel blbější, takže mi přijde, že to úplně blbý nebylo. Spíš jsem se zamyslel nad filmovým příběhem a mým životem. Jak stačí jeden moment v životě, aby se všechno úplně změnilo. Priority jako přátelé, vztahy, rodina nebo život jako takový. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Firemná workoholička sa prebudí v alternatívnom vesmíre, vydatá za svojho priateľa z detstva. Táto romantická komédia není ničím zaujímavá. 1/10 ()

Reklama

Reklama