Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Recenze uživatele rostsoft k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Čekal jsem totální průser. Ale po pár dílech jsem přišel na to, že je to docela koukatelné sci-fi z budoucnosti. Nakonec jsem všech 13 dílů dal téměř jedním dechem, což se mi stává velmi zřídka. Pro mě to byla docela příjemná zábava. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Musím uznat, že druhá řada mě vyloženě nadchla. Nabrala totiž úplně jiný směr, což je velmi dobře. Slušně se to rozjelo, je to akčnější a má to pestřejší děj, než první série. Opět, jak to v některých dobrých sci-fi bývá, je v tom hrozba a varování pro lidstvo, podobná jako ve filmu Terminátor. Největší roli ovšem hraje nadutost lidí a absolutní poslušnost ke svým nadřízeným, kteří výsledky chtějí nejlépe ihned. I když se zde ukáže, že je to všechno vlastně úplně jinak stále tam hraje lidský faktor a jeho omezenost velkou roli, pak už stačí jen zapomenout na malinkou pojistku a průser nebeských rozměrům je na světě. Více nechci prozrazovat, aby se diváci měli na co těšit, opět ovšem musím říct, moc se mi to líbilo. ()

Reklama

Reklama