Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Recenze uživatele Lavinia k tomuto seriálu (1)

Extant (2014) 

Celá idea s robotickými "lidmi" mi přijde tak praštěná, že nevěřím vlastním uším. Proč by někdo chtěl místo skutečných dětí malé robotíky, kteří snad rostou a vyvíjejí se sami pomalu, proč by někdo stál o koexistenci s roboty vůbec? Proč by se vyráběli za jiným účelem než aby pracovali za nás? A proč by měli tyto stroje chodit do školy? Prostě cvokhauz. - Druhá linie mimozemská je typu "hodně levný nápad" - zjevují se nám emzáci v podobě bývalých přátel či příbuzných, no to jsme ušetřili jak ideově, tak finančně. Moje trpělivost je bohužel příliš krátká na to, abych seriál sledovala dále než do druhé epizody, nic se neděje, vedou se dialogy jak vystřižené z dallasu a podobných perel, díky, stačilo. Nedoporočuji. ()

Reklama

Reklama