Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Recenze uživatele papaguy k tomuto seriálu (1)

Extant (2014) 

Podle mého názoru je tento sci-fi seriál, zde na ČSFD, hluboce podhodnocen. Je fakt, že Extant míchá různé nápady a koncepty odjinud (AI, Solaris aj.). To nutně nemusí být zápor, pokud vzniklý útvar vypadá opravdu dobře. Halle Berry vyrostla v ucházející herečku a celkově jsou zde podávány spíše dobré herecké výkony. Nižší hodnocení je možná dáno poněkud pozvolnějším rozjezdem a řekněme, ehm, rodinným balením. To se ale postupně mění a napětí každou epizodou roste. Za klad považuji minimum pseudovědeckých blábolů. Děj běží prakticky bez zaškobrtnutí. Což signalizuje, že scénáristé odvedli slušnou práci. Rovněž oceňuji, když se někdo pokusí ztvárnit mimozemské entity jinak, než jako mužíčky s velkou hlavou, hmyz, sliz a podobně a zkusí na to jít odjinud. __________ Po shlédnutí několika dílů 2. série jsem zvýšil na 5*, ale po dokoukání všech epizod zase vrátil zpátky na 4. Přece jenom nemusím nadržovat až tak okatě. A závěr 2 sezóny byl takový, ehm, opět rodinný. ()

Reklama

Reklama