Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Recenze uživatele Helo k tomuto seriálu (1)

Extant (2014) 

Potenciál jak hovado, snad to nevyšumí, jako u ostatních Spielbergovo serošů. Edit: Nevyšumělo. Dvě dějové linky, které se vzájemně ovlivňují, i když spolu v zásadě nemají nic společného. Jedna o mimozemšťanech, druhá o robotech, která se zjevně inspirovala u další Spielbergoviny A.I. Umělá inteligence, což vůbec není na škodu. Naopak to nabízí zajímavá témata. Zároveň jsou obě dějové linky svým způsobem trošku úchylné (můžeme milovat robota/můžeme milovat představu?). A závěr byl vůbec hodně povedený a silný. Stejně jako bylo vcelku povedená vize technologií blízké budoucnosti. A kluk hrající robota Ethana to dal naprosto božsky. Zatím tedy dávám hodně silné 4*, kvůli občasné roztahanosti, kdy by se to vešlo určitě do méně dílů. Ale pokud nezkazí další řadu, tak možná dám i pátou. ()

Reklama

Reklama