Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový pořad Akvária vám přiblíží legrácky obchodních partnerů, nejlepších kamarádů a věčných soupeřů Waydea Kinga a Bretta Raymera, kteří provozují největší firmu na výrobu akvárií v USA, Acrylic Tank Manufacturing (ATM). Zhotovují ty nejneobvyklejší, nejokázalejší a nejunikátnější akvária určená pro nejpozoruhodnější ryby a klienty z celého světa. Žádná zakázka není pro toto ambiciózní duo příliš velká či přemrštěná. Wayde a Brett se pustí téměř do čehokoli, od akvária ve tvaru jukeboxu, které zapadne do výzdoby stylové jídelny z 50. let v Las Vegas, po akvária ve tvaru pyramid, aut a pivních sudů, aby klientům poskytli individualizované kousky oceánu. Tento zábavný pořad představuje úskalí a úspěchy jejich podniku, který úspěšně provozují se svou neústupnou a nesnesitelnou rodinou a zaměstnanci už 14 let. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že reality show dnes možno natočiť o úplne všetkom. O stavaní motoriek, o prerábaní domov, o tuningovaní áut, o plastických operáciach, o sťahovaní nadrozmerných nákladov, o teplých realitných agentoch, o výstredných boháčoch, o vodičoch kamiónov, o zhýralých kurvách... skrátka o hoci akej pičovine. Veď televízny divák je už tak zblbnutý a otupený, že bude čumieť na hoci čo. Trebárs aj na dvoch vypasených amerických blbov, čo vyrábajú "Akvária na mieru". * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky nějak zvlášť neholduju podobným „kutilským“ pořadům, ale tihle pánové si zaslouží můj obdiv. Pár dílů jsem viděl a nestačil jsem zírat na to, co dokázali stvořit za opravdu „umělecké skvosty“. Prostě paráda a klobouk dolů. Nemám sice doma žádné akvárko, ale mít prachy, tak bych si taky nechal od nich něco udělat. Tohle se vážně povedlo a rozhodně to není ztráta času. Naopak jde o příjemný relax. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný vášnivý akvarista, proto nejdu s hodnocením nijak vysoko. Rozhodně se mi líbí nápady a koncepty jednotlivých akvárií, i když si nejsem zrovna stoprocentně jistý, jestli ta různá ujetá akvária na ujetých místech jsou zrovna přirozeným prostředím pro dané ryby. Také by mě zajímala alespoň přibližná cena daných výtvorů. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Tanked není hobby seriál, určený pro akvaristické nadšence. Je to TV reality. Takže zapomeňte na to, že se dozvíte jak podobné akvárium udělat, nebo jak se starat o ryby. Tihle dva sympaťáci, kteří jsou nejspíš jedni z nejlepších v oboru, vám ale ukážou, že co se týká designu akvárií, tak jediné meze určuje vaše fantazie...a nejspíš finance. Moc rád sleduji ten proces od nápadu, do realizace a zatím jsem se vždycky dodíval do konce. Jsou vtipní, umí a i když se často vkus jejich zákazníků blíží kýči...nic to nemění na tom, že maníci z ATM jsou opravdoví machři. Asi by bylo zajímavé, kdyby se po dvou letech kamera vrátila zpět k zákazníkům, abychom viděli, jakou životnost taková akvária mají a jestli ryby přežily. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s parádními projekty jen by se mohli více zaměřit na výrobu, tvorbu a samotné rybí druhy. Tím by se zvýšilo i mé hodnocení. Jinak super. 80% ()

snoodles 

všechny recenze uživatele

Mám ráda rybky a mám ráda akvárka. Někdy šíleně kýčovitý a nevkusný, ale někdy opravdu hezky udělaný "tanky" s nejbarevnějšíma a nejdivnějšíma tvorama. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tady se nabízí srovnání s podobnými pořady jako třeba Americký Chopper. Rozdíl je snad jen v tom, že tihle chlapíci jsou zábavnější, páč pobrali více sociální inteligence a nejsou to takoví burani. Jejich války jsou vpravdě žabo-myší a úsměvné. Nádherný svět barevných rybiček, obřích nádrží a neskutečných projektů, jenž podtrhují význam slova kýč, činí tuhle reality show velmi koukatelnou. O to víc, pokud i vy máte doma nějaké to akvárko. Od televize odcházíte s pocitem, že nic není nemožné a že se snad i váš život otočí k lepšímu. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Velká pecka, ohromný umění, skvělí sympaťáci, výtečně zábavně střiženej dokument, jedním slovem PETELICE!!! 100% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Já jsem taky domácí akvarista, obsah by mě i zajímal, ale ti 2 tlusťoši jsou strašní. Zase typický seriál o tlusťoších v akci pro tlusťochy na gauči. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, ale popravdě hodnocení je za Agnes, ta holka je mi hrozně sympatická. A taky bych si s ní s chutí vyměnil genetické informace. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Mám doma akvárko a snažím se, aby prostředí co nejvíc odpovídalo tomu, v čem přirozeně jeho obyvatelstvo žije. A ne dělat podobný úchylnosti jako akvárko místo výlohy na moučníky a to včetně točících se silikonových dortů. Něco přirozenýho by člověk pohledal. Musím dát odpad, tohle se mně teda vůbec nelíbilo a i ostatní díly obsahují podobný prasárny. ()

Domonte 

všechny recenze uživatele

Úžasné. V Americe je možné opravdu všechno. Nějaký boháč si vymyslí,že chce vyrobit akvárium ve tvaru slona a tihle dva frajeři přijdou a bez problémů to vyrobí. Výsledek však pokaždé stojí za to. Jedním slovem paráda. ()

Geronimo7 

všechny recenze uživatele

Ti dva jsou nejen velice zábavní, ale taky velice šikovní. Cokoliv si člověk vymyslí, to dokážou vyrobit. Všechno z nádherně prosluněné Californie. ()

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Byl by to velmi zajímavý pořad, pokud by to bylo něco ve stylu "Báječných dortů" a podobných. Jenže v takových pořadech se o daném řemeslu zpravidla něco dozvíte a sledujete, jak vznikají zajímavá umělecká díla. Tady ale máte jen přednesený nápad, pak je tam tisícovka natahovaných přehrávaných nahraných "vtipných" vložek...a pak je tam finální produkt. Aniž bych se o jeho vzniku cokoli dozvěděl. Toť vše. Bohužel... ()

Longview1994 

všechny recenze uživatele

Chudák rybky, doma mám krásne, veľké akvárium a celé s krásnymi raslinami, machom a kamienkami. No ked vidim, čo im tam davaju do toho akvaria, tak mi je luto, lebo ryby žijú v prirodzenom prostredí, a nie kde sú niejaké umeliny. ()

Reklama

Reklama