Reklama

Reklama

Kachní dynastie

(pořad)
  • USA Duck Dynasty

Obsahy(1)

Hluboko v louisianských mokřadech žije svérázná jižanská rodina svou vlastní verzi "amerického snu". Tohle je Kachní dynastie a toto jsou Robertsonovi - podnikatelská rodina, která se sběrem dříví z bažin a výrobou píšťalek na kachny dostala mezi přední americké obchodní magnáty. Navzdory neustále rostoucímu bohatství zůstávají tito maskovaní milionáři věrní svému jižanskému původu i rodině držící pospolu a snaží se žít typickým jižanským stylem života. Seriál se zaměřuje na každodenní život rodiny, jehož svéráz znamená, že každý díl přináší nové výzvy, které se řeší specifickým jižanským způsobem a s lidovým smyslem pro humor. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

S Robertsonovými jsem se tak nějak míjel Nebylo to chtěně, ale prostě díly téhle série běžely vždy mimo mé sledovací možnosti... Dnes jsem viděl dva díly a opravdu jsem se bavil... Takže dávám tři kachní vábničky. Káč káč.. * * * ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Robinsonovci, bohatá rodina, ktorá z všetkého najviac pripomína skupinu ZZ Top zmiešanú s Geisonovcami, sa v tejto reality show snaží zasvätiť divákov do svojho každodenného života. Ich svojský pohľad na svet a svojské komentáre však u mňa príliš nezabodovali. Ich postoj k životnému prostrediu je čisto koristnícky a postoj k ľuďom a k sebe navzájom.. to radšej nekomentujem. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nevydržel jsem víc než jednu sezonu. Každopádně má tahle kultovní "walmarťácká", buranskou Amerikou milovaná (zde neznámá) TV show jistý kouzlo a nějaký to duchaplný dobrácký poselství v závěru každý svý nablblý zápletky. Člověk si říká, jak geniální to byl nápad a cílení. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Za mořem velice opěvované eskapády klanu vidloňů. Celý vtip spočívá v tom, že bohabojná křesťanská rodina podumala, její manuálně schopnější členové vydlabali píšťalku a vytesali kachnu, ekonomičtí experti tlupy to vrhli na trh a - světe div se - vrazi ptáků si to zakoupili. Prostě americký zázrak! Ne, v tom ten vtip vlastně není... Tak jinak. I když mají bažinní lidé peněz sdostatek, rozum, vkus či vychování si za to nekoupí. Taky ne? Aha. I hnusní fousatí platfusáci, co smrdí jako romadůr na Sahaře, dokáží na prachy sbalit slušně vyhlížející baby. Mám tedy naději! Půjčíte mi někdo? ()

Galerie (104)

Zajímavosti (3)

  • Jmění Willieho Robertsona činí 20 milionů amerických dolarů, jmění Sadieho Robertsona činí 100 tisíc dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama