Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké to je vyhrát závod s vědomím, že jste ztratili lásku? V době letních prázdnin trénuje patnáctiletý Sieger v barvách nového atletického týmu pro národní mistrovství ve štafetě. Setkání se zvláštním a nepředvídatelným Marcem v něm vzbudí pocity, které přesahují hranice běžného přátelství. Když Marc jeho city opětuje, Sieger se ocitá v osamělém zápase se sebou samým. A mistrovství se blíží... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

lena60 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak na Zlinfestu 2014 sesbíral snímek Kluci několik cen (nejlepší hraný film pro mládež, cena diváků, cena za nejlepší herecký výkon). Pro mě rozhodně překvapivá volba...Tematicky se jistě jedná o zajímavé dílko, ale příběh je zcela prázdný a povrchní. Naprosto o ničem. A o předvídatelnosti a podobnosti se Sommersturm radši ani nemluvím... ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Na začátku se mi to zdálo nějaký prkenný a trapný. Ale pak jsem tomu jednoduchoučkýmu, lineárnímu příběhu bez odboček začal propadat a nakonec mi to náramně sedlo. (Což je možná i tím, že jsem za poslední půlrok filmově zcela vyhladovělý). Inovativní hudba, vynalézavá kamera, skákání na trampolíně (vybavil se mi Billy Elliot), vzorné Holandsko, kde i motorkáři jsou vlastně milí kluci. Takhle si představuju gay teen TV romanci 2014. Za mě dobrý! ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná letní záležitost sportovních kluků a jejich (štafetového) kolíku. Jeden z mála těch vzletných a pocitových snímků, kde se téměř nemluví a je to velmi ku prospěchu věci. Ach ty první lásky, nesprávné, prsaté. Ach ty neúplné rodiny, ach ti problematičtí sourozenci. Ach všechen ten niterní zmatek v sobě, dospívajícím. Hlavní hrdina ale vše, vč. sportovního tlaku, zvládá s hlavou vztyčenou a díkybohu bez drog. Zmiňujete Letní bouři - tento film ji, neučesanou, studeně německou a možná až teatrálně erotickou, překonává minimálně o dvě hvězdy. Vynikající hudba. A teď mne omluvte, musím si jít zaskákat na trampolínu :). A pustit si to znovu. Tohle je víc, než film... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film o (ne)obyčejných věcech. Příběh je sice na můj vkus až příliš nekomplikovaný, občas zbytečně prvoplánový, ale na druhou stranu nabízí poměrně zajímavé záběry a okamžiky mrazivě erotického jiskření mezi dvěma dospívajícími chlapci. Scéna s trampolínou je mimořádně působivým odkazem tohoto holandského televizního filmu. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si u západní produkce zvykli, na televizní snímek se jedná o řemeslně velmi kvalitní podívanou. Po dějové stránce se však nejedná o bůhví co. Spojení GLBT a sportovní tématiky není nic nového a v tomto případě působí i nepříjemně vyčpěle. Na druhé straně zde ona sportovní vsuvka neukazuje svou drsnou stránku, jak je zvykem, ale spíše zde funguje jako odrazový můstek pro vznikající vztah. V rámci malého družstva, které se soustředí na rozvoj týmovosti, to mohlo působit logicky a uvěřitelně. Nicméně postavy neprochází žádným vývojem a veškeré události jsou tak spíše dílem náhody. Ve svém minimalismu je to velmi příjemné, nicméně přílišná nucenost celou tuhle snahu o komorní romantiku stahuje rychle dolů. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama