Reklama

Reklama

Uvnitř NSA

(TV film)
  • USA Inside the NSA

Obsahy(1)

1. května 2011 zastřelilo vojenské komando v Pákistánu vůdce Al Káidy Usámu bin Ládina. Stalo se tak na základě informací Národní bezpečnostní agentury. Nahlédněte do jejího zákulisí. Národní bezpečnostní agentura NSA patří mezi nejvyspělejší zpravodajské služby světa. Pomocí nejmodernější techniky odhaluje aktivity nepřátel a chrání Spojené státy americké před rodícími se hrozbami. Po 11. září 2001 se i pro ni stal boj proti terorismu úkolem číslo jedna. Nahlédněte s námi do zákulisí agentury, jež veřejně přiznává, že denně sleduje miliony telefonních hovorů a emailů potenciálních útočníků i běžných občanů. (Česká televize)

(více)

Diskuze

suono

suono (hodnocení, recenze)

Americká Národná bezpečnostná agentúra sa rozhodla, že niečo o sebe prezradí. Toto je v podstate reklamný dokument. Ten kto vie logicky rozmýšľať vie, že iný dokument ani nie je možné natočiť. Takže, treba zapnúť logiku na plný výkon. Tých informácií, ktoré sa nemali dostať von je tam dosť. Aj NSA špecialisti, ktorí cernzurovali film sú iba ľudia.

 

Inak NSA miluje Microsoft, XP ci Word tam mnohí používali. Iba it-čkári tam mali unix/linux. Zaujímavé je tiež, že v júni 2011 tam nik nepoužíval Win7.

Reklama

Reklama