Reklama

Reklama

Závislá

  • USA Addicted
Trailer

Láskyplný manžel, dvě děti a skvělá kariéra? Každý by jí mohl závidět. Jenže Zoe propadne sexu s cizími muži a nedokáže s tím praštit. (Netflix)

Videa (17)

Trailer

Recenze (10)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Teoreticky to malo potenciál na kvalitnú vzťahovú drámu so zaujímavou zápletkou o nymfomanke, ktorá sa nevedela ovládať. No prakticky to bolo dosť prvoplánové a povrchné promiskuitné divadlo, ktoré postrádalo väčší psychologický rozmer, a namiesto toho sme tu mali nádielku light erotic atmosféry. Čo je celkom škoda, lebo námetovo to malo podľa mňa určite na viac. Záver to trochu zachránil, ale jadro filmu pôsobilo dosť triviálne a Zoe mi išla parádne na nervy, aj s tými jej milencami (zatiaľ čo jej obetavý manžel ju doma vyčkával a ľutoval, ako má toho veľa). Inak, dosť čudne pôsobí aj dôvod Zoeinej sexuchtivosti, ktorá bola vraj spôsobená tým, že ju ako malé dievča znásilnili. Nemala by mať tým pádom skôr zo sexu traumu? 2* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Debilita, snažící se tvářit extrémně odvážně a dráždivě, ale je hloupá až hanba. Žádná velká erotika, ani napětí. Prostě nic, které se občas tváří jako erotický film křížený s vážným dramatem, aby ke konci přešel v thriller. No, fuj. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, závislost na sexu může existovat a já jsem docela rád, že na ni film upozorňuje, ale proč to dělá tak neskutečně pitomou, neoriginální, klišovitou cestou? To, jak se hrdinka chová, ze začátku, je tak protivné... Celá nesmělá, ale najednou se u ní vyvíjí chování, které k ní nesedí. Je to závislostí, nebo jen scenáristickou nemohoucností? Protivní, očekávatelné s těžko uvěřitelným rozuzlením v duchu amerického snu. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Afroamerickou héééééérečku, která je asi z 20 % běloška v mládí voprcali 3 chlapi najednou a dodneška při tý představy vlhne. Starej v posteli vydrží sotva 30 sekund, a tak mrdá jinde. S metrosexuálním bělochem a pak s Afroameričanem všude možně, třeba na hajzlu, jak z dob střední. Největší WTF scéna přijde těsně před koncem, kdy kunda přijde za bělochem říct mu, že takhle už nemůže, že miluje svýho starýho a pozve si tam i druhýho prcálistu, čímž bělocha vyprovokuje k agresi. Samozřejmě starej na to nějak přijde a zachrání ni ji. Sice pak dělá Zagorku, ale nakonec jde stará kurva na léčení závisláků na prcání a starej ji odpustí. No, další přírůstek do "hodnotné" afroamerické kinematografie, která vůbec není rasistická vůči bělochům. ()

castor 

všechny recenze uživatele

První šok: když si naše milá ne(u)spokojená galeristka vezme do ruky vibrátor. Druhý šok: umělec, co si košili obléká jen tak naoko, podepisuje smlouvy jak nějaký zámečník (ty vole, máme rok 2015). Třetí šok: závislost je svině. Čtvrtý šok: Komplikované je to asi jako libovolný díl nějakého německého seriálu. Pátý šok: Když se v závěru pokoušíme o thriller. Určitě ne poslední šok: Vše zásadní se stává v dětství. – Zachtělo se jí trochu vzrušení, protože, ač je to kost, jiného chlapa, než vlastního manžela, nepoznala. A nestačil jí jeden milenec. Průhledné, mdlé, lehce erotické. Tak, a teď se všichni obejmeme!! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama