Reklama

Reklama

Labutí princezna 5: Příběh královské rodiny

  • USA The Swan Princess V: A Royal Family Tale
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezapomenutelné postavy ze série LABUTÍ PRINCEZNA se vrací ve zbrusu novém dobrodružství! Jen chvíli poté, co královská rodina adoptovala dívku jménem Alise, někdo jejich nového potomka unesl hluboko do lesů. Princezna Odetta, Derek a jejich lesní přátelé, žabák Jean-Bob a želva Čipera, musí spojit své síly, aby Alise osvobodili a přivedli zpátky do zámku. LABUTÍ PRINCEZNA: PŘÍBĚH KRÁLOVSKÉ RODINY je pohádka o přátelství a vzájemné pomoci, kterou si i díky řadě původních písní a spoustě zábavy užije celá rodina. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade animácia nesplňa štandardy. Dobrodružnosť animáku nemožno uprieť, je aj akčný, ale zároveň mnoho detailov ostáva nedotiahnutých a po humornej stránke sa nevie zbaviť trápností. Možno ide o najlepší film z 3D série o Labutej princeznej (nasledujúce filmy sú fakt slabé), stále to však stačí iba na priemer. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly série Labutí princezny jsem neviděl, nemohu je tedy srovnávat s tímto filmem. Hezká pohádka s napínavým příběhem a hezkými písničkami. Jednu hvězdu dolů za animaci, v porovnání s jinými animáky, byl tento slabší. Nedalo mi to a musel jsem ještě něco podotknout. Tento animák je určený pro děti, kterým se zajisté líbí. Jen zvrhlík může takovou pohádku hodnotit jako odpad. Asi tu někdo ještě buď nedospěl, nebo jeho IQ nedosahuje hodnoty tříletého děcka! ()

Mayki odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Na prvních třech dílech jsem vyrůstala. Tohle je ale výsměch! Příběh nulový postavy nepropracované (většina tam byla jen na okrasu a vyplnění prázdných míst, jejich zábavnost a humor byly tytam) a co je nejhorší, padl film za oběť modernímu trendu: co není počítačem, není film. A přitom ten starý animovaný styl byl na tom to nejlepší. Tady to ale vyměnili za příšerou grafiku, kde i první díl Toy story z roku 1995 je lepší. Pohyby postav jsou příšerné a výrazy a mimika připomínají Barbie. I chování postav jako by její filmy kopírovali. A písně... chabý pokus o zmodernizování což na ten pomyslný dort hanby dodalo třešničku. A ještě zapálené svíčky, protivníci: (SPOILER!) velké létající veverky, speciálně vycvičené k zabití Labutí princezny (která se mimochodem za celý film promění jen ve vzpomínkách, a po té příšerně zanimované vodě jsem měla chuť zabíjet). Ale to nevadí. Odette si s veverkami promluví a všechno je Ok. Už jen během pěti minut porazí čisté zlo a hotovo. Ani pětiletá sestřenka to nedokoukala do konce. A to příběhy Labutí princezny miluje. Verdikt: animace -1*, děj -1*, postavy -1*, hudba -1*, humor -1* a do mínusu už to nejde. V porovnání s předešlými díly jasná 0! ()

Reklama

Reklama