Reklama

Reklama

Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových, která se ho ujme i přes kategorický nesouhlas tatínka Browna - typického, spořádaného a trochu i nudného Brita. K jeho zděšení, kdekoliv se medvídek objeví, začnou se dít neuvěřitelné věci. Svými ztřeštěnými nápady často převrátí celý dům vzhůru nohama a způsobí neskonalý chaos. Svým úsměvěm a dobrým srdcem si však nakonec získá srdce celé rodiny a vše se v dobré obrací... avšak jen do okamžiku, kdy si ho všimne zákeřná ředitelka místního muzea, která z něj chce udělat vycpaný exponát... (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

neta

neta (hodnocení, recenze)

Klasická ukázka, jak má vypadat rodinný film. Děti se baví a dospělí můžou vypnout a příjemně relaxovat.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

čekal jsem o krapet větší srandu, ale i tak pro mě velmi kvalitní oddychovka. Naštěstí jsem 101 dalmatinů neviděl, takže nemůžu bejt naštvanej, že námět je z něčeho okopírovaný :) Hodně zajímavý bylo sledovat děti v kině. Nejlepší moment bylo když medvídek začal padat komínem do ohně, v kině bylo naprostý ticho a najednou asi z 3 řady začalo brečet dítě :) 

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Díky za odkaz. Taky jsem napsal do CC a potvrdili mi, že Paddingtona v původním znění bez titulků budou 28., 29. a 30. 12. promítat od 12:30 ve Slovanském domě. Na Silvestra pak tamtéž od 12:20.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Neví někdo, kdy a kde by měli v Praze promítat Paddingtona v původním znění bez titulků (údajně taková kopie existuje)? 

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Kaufman

Na každém šprochu, pravdy trochu... "Stvořila" si doma pro děcka jeho atrapu/hračku, která se později stala "symbolem" Británie, ale postava samozřejmě není z její hlavy.

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

V zajímavostech je : Medvídka Paddingtona stvořila v roce 1971 matka Jeremyho Clarksona známého z pořadu Top Gear (od r. 1978) Shirley Gabrielle Ward.  Což je uplná kravina:-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, DaViD´82

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

toto moze byt sranda, ale asi to vyzera skor pre deti, bez zhyralosti, ktore boli v Tedovi, nevadi, pockam si na DVD, lebo samemu sa mi nechce ist do kina

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jo, přesně tak, ale teď jsem si opožděně všiml, že ty dvě zprávy, která jedna je pozdní a ta druhá časně raní, pochází každá z úplně jiného dne. Čuměl jsem někam jinám a nevšiml jsem si datumu. Teď už je mi jasné, že jsem ti tu psal naprosté chujoviny. Asi jsem taky retardovaný. :o)))

 (hodnocení, recenze)

a já se těšil, že to bude pokračování k Tedovi... :D:D:D

Související novinky

Karlíka a továrnu na čokoládu čeká prequel

Karlíka a továrnu na čokoládu čeká prequel

20.10.2016

Willy Wonka začal svoji pouť v roce 1964 v románu Karlík a továrna na čokoládu od Roalda Dahla. První filmová adaptace přišla v roce 1971 a proslavila nedávno zesnulého Genea Wildera, druhá se… (více)

Reklama

Reklama