Reklama

Reklama

Recenze (4)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Päť sérií sa mi to kukať nechcelo, tak som pozrel aspoň záverečný film. Hlavný herec občas vykráda Michaela z amerického Officeu a scenár niektoré jeho konkrétne zápletky. Inak je to dosť iné. Miestny pár je úplne odlišný (od Jima a Pam), miestny Dwight nie je Dwight. Super je originálna postava Jennifer. Herci sú všetci značne škaredí. :) Humor miestami trápny, miestami inteligentne vypointovaný. Pôsobí to preto trochu nesúrodo. Podobné je to aj s príbehom, ale na slabších tri a pol hviezdy mi to stačilo. Seriál ale predsa kukať nebudem. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vůbec ne špatná německá varianta Kanclu. Pravda, hlavní herec občas trochu přitlačí na pilu, postava Ernieho je už trochu na hraně a některé vtipy jsou, ehm, německé, ale jako celek to funguje docela dobře. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Němci jsou sice mezinárodně známí svým nedostatkem smyslu pro humor (když si dovolím volně citovat repliku z filmu), jenže tu se náhle zjeví německá komedie z prostředí pojišťováků... což zní samo o sobě natolik absurdně, že to by v tom musel být čert, aby taková komedie nebyla aspoň trošku vtipná. No a čert v tom nakonec nebyl! Jen několik menších čertíků:) Největším z malých čertíků je přepálená stopáž, dvě hodiny jsou zbytečně moc. Škrty by filmu prospěly a kdyby mezi odstraněné pasáže patřil slabý závěr, tak jedině dobře. Jisté vtípky také nebudou sedět všem, ale v mém případě mi je dostatečně vynahradil ostatní obsah. Pochválil bych formu - taková polodokumentární míchanina s home videem - občas se objeví krátký rozhovor s některou z postav, sem tam někdo promluví přímo na kameramana... na mě to působilo dobře. Oceňuju i to, že ačkoliv se jedná o celkem prostinkou zábavu, je vidět, že tvůrci věnovali pozornost drobnostem a že někdo při natáčení skutečně používal hlavu. Dvě a půl, ale nasmál jsem se opravdu dost, tak zaokrouhlím na tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama