Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada by měla mít přístupnost tak od 30. 18+ ani zdaleka nestačí. Jsou tu neskutečné šílenosti a orgie. Salem je místo, kde by chtěl žít každý, takové peklo na zemi nikdy nemělo srovnání. Doslova každý tu žije v hříchu, kdo sám neobcuje s ďáblem, ten mu přisluhuje jinak a kdo zemřel v jeho jménu pouze jednou, ten ví, že ho čeká ještě mnoho úkolů. Aneb romantický příběh Mary Sibley a Johna Aldena v kusilách krutějších, než by si kdokoli dokázal představit. Být puritánem musela být pěkná diagnóza. Jak moc jsem byla šokována, tak moc mě bavil každý díl. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel třetí série mi přinesla velké zklamání. Připadalo mi jakoby se scénář dopisoval přímo na place a každému, kdo přišel s nějakým nápadem bylo mu vyhověno a okamžitě se to natočilo. Bez ladu a skladu. Když už pak padlý anděl Sentinel, do té doby hodně temný začal chlastat a souložit, stala se z toho parodie. A tak opouštím tento velmi feministický seriál s hořkou pachutí na patře. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to ťažký pruser a trocha nechapem, prečo som tejto sérii dal 1* i keď si zasluzila čistý odpad. Problémom je hlavne postava Jebnutéj Anne Hall, kto tento seriál pozoroval vie, že nemala nijakého ucitela, nikto jej nepomáhal a tak tie vsetký sračky vzišli od scenáristu, sama sa to naucit nemohla. Kazdy carodej mal ochrancu, ona nie a i tak....... Total posraný dej, len dufat, že nikoho nenapadne dalsia séria. ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama