Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strůjci teroristických útoků z listopadu 2008 v Bombaji zůstávají ještě sedm let po masakru většinou bez trestu a žijí v různých koutech světa. Indická tajná služba se rozhodne je popravit tak, aby to vypadlo jako nehody, ale zároveň tak, aby nepříteli bylo jasné, že se Indie rozhodla pro odplatu. Na sebevražednou misi v utajení je vyslán bývalý voják Daniyal Khan (Saif Ali Khan), který už léta žije v ústraní poté, co byl s hanbou propuštěn z armády po nespravedlivém obvinění. Aby získal zpět ztracenou čest, misi přijme. Při honbě za teroristy mu pomáhá Nawaz Mistry (Katrina Kaif), bezpečnostní poradkyně soukromé společnosti. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

srolyma 

všechny recenze uživatele

Indický akčňák, naštěstí více ve stylu Hollywood než Bollywood. Ikdyž na taneček taky dojde. V podstatě stejné se Spielbergovým Mnichovem – taky tady tajná vládní organizace postupně likviduje aktéry teroristického útoku a zcela nepřekvapivě to jsou taky muslimové. Jen je to o nějakých 40 let později a Palestince vystřídali Pákistánci. Některý věci se prostě nemění a nezmění. A je dobré vědět, že i v nejlidnatější zemi světa týpci v prostěradlech a s ručníkem na hlavě zrovna nevyhrávají soutěže popularity. Akce velmi slušná a autentičtější než když se o totéž téma pokoušejí amíci. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Phantom aka Indický James Bond je pro mě příjemným překvapením. I přes dvouhodinovou stopáž měl film stále spád, příběh byl velmi dobře sepsán, takže vás hned vtáhl a nepustil. Akční scény byly bez výraznějších nedostatků, opravdu mě celkem nenapadá nic, co bych musel tomuto dílu vytknout. Myslím si, že příběh borce vyvrhela, který je poslán na sebevražednou onemanshow, prostě musí bavit každého, kdo není hater. Je samozřejmé, že v průběhu dobrodružství nezůstane Sandokan osamocen, a tak mu zdatně sekunduje sympatická Katrina. Celkový koncept filmu má navíc aktuální nádech, o to je to zajímavější. Já jsem spokojen! 80% pro indickou kinematografii. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co kritikům vadí, zřejmě neusnesli, že film je v jistém smyslu patriotický, s nezbytnou dávkou patosu, zároveň však neústupný a vyžaduje tvrdou spravedlnost a odplatu na teroristech za útoky v Bombaji 2008. Saif Ali Khan se jako bývalý voják vydává se svojí ne příliš nadšenou asistentkou (Katrina Kaif) po stopách strůjců útoku a podává si je jednoho po druhém i přes všechny těžkosti. Hlavní dvojka v pohodě, Saif Ali Khan má charisma a jeho postavu mu věříte. Napínavé je to do poslední chvilky a film to přece jenom není pouze akční. Umí si vybudovat atmosféru, postupně rozvinou příběh, držet tempo, akce skvělá, hudba taky. Překvapí otevřenost tvůrců za postoj k válce v Sýrii a mezinárodní situaci tak nějak obecně. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný akčný film s vlasteneckým podtextom, ktorý mi konkrétne pri Indii absolútne nevadí, nakoľko neviem prečo ale Indii to verím a je to u nich také milé, na rozdiel od iných podobných filmov. Oni to vlastnenectvo tak pekne podajú až im to niekedy závidím. Ali Saif sa mi v roli JB ala Bollywood veľmi páči, Katrina sa ako vždy "zúčastnila", ale to je tak na jej adresu asi všetko, no ale čo by som chcela, nemôžem mať všetko, hral tam Ali Saif, Katrina je krásna a to musí stačiť :-) aj keď tu ani tú krásu nevyužila, aspoň o trošku viac romantiky tam mohli dať, keď už to skončilo ako to skončilo. Akčných scén požehnane a pekných, mám tú výhodu, že od akčných scén neočakávam, že budú realistické a verím ich tvorcom tak ako mi ich naservírujú, prečo aj nie, je to zábava a nepozastavím sa ani nad tým, že guľky lietajú hlava nehlava a nikto nepadne k zemi :-) proste im verím, že sa to tak stalo, verte aj vy a film si užijete... ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Napínavý, dobře natočený film. Bohužel jen popisuje člověčí situaci: můžeš zemřít pro myšlenku, můžeš zemřít proti myšlence, můžeš zemřít jako náhodný účastník něčí myšlenky, můžeš zemřít, protože se na určité myšlence nechceš podílet a snad lze také zemřít aniž bys myslel nebo něco dělal. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tvoříme propojenou síť a na každém z nás záleží, kolik v té síti bude lásky (osobně mi to nejde zrovna snadno) a všeho dalšího. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama