Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnnymu unesli holku... a to neměli dělat! Prsty v tom má jeho bývalý parťák Verner, který hodlá svého soka vyhodit do povětří. Netuší však, že když si Johnny sežene parťáka a spoustu munice, vypukne peklo na zemi! (topr harley)

Recenze (25)

choze 

všechny recenze uživatele

Miluju osmdesátkové akčňáky i jejich parodie a Vrbův předchozí, ne nepodobný počin V1 mě i po několikátém zhlédnutí spolehlivě rozesměje, ale početné fóry v Blasterovi, sázející na okázale tupé dialogy a hlášky a přepjaté (ne)herectví, už na mě byly příliš prvoplánové a jen tu a tam jsem se uchechtl. Stejně jako u V1 je nijak zvlášť zajímavá kamera kompenzovaná hudbou a postprodukcí (a tentokrát i výpravou) a pochvalu si rozhodně zaslouží i silný marketing v podobě parádního plakátu a x stylových trajlerů a fotosek. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušná réžia a občas fajn hlašky, inak béčková nuda, ktorá vyzerá ako paródia na paródiu s mizernými hercami. Ja viem je to amatérske béčko, ale keby sa aspoň snažili ako Robo Vrba. 35% - 2* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už bylo na čase. Konečně taky máme svýcho Chucka Norrise. Johny vám odpustí skoro všechno, ale pokud ho chcete opravdu nasrat, uneste mu jeho holku... :-). --- Blaster je příjemnou blbinkou, parodií na všechny ty drsný hochy co v osmdesátkách řádili v džunglích či sídlech zlounů a kde počty mrtvých nepřátel šly do stovek... Na amatérský počin šlušné, dokonce to mohlo být krapet delší. Dávám 2 výbušniny. Myslím, že si tvůrčí team musel při natáčení užít neskutečnou prdel :-))))) * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Vrbův humor, tak tomu sedne i tenhle kraťas. Mě osobně si Vrba získal kraťasem V1: The Hunters of Carnivorous Bitches. To byla neskutečná prdel plná výživnejch hlášek. Pravdou je, že patálie Johnnyho Blastera jsou o něco slabší, ale pořád je The Blaster slušnou zábavou. Beru to jako předkrm před připravovaným pokračováním výše zmíněné V1. Už se těch zmutovanejch kund nemůžu dočkat. Snad bude Vaginator: Dawn of the Bitches stejně dobrej jako první díl. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších amatérských filmů, který jsem kdy viděl.Vtipné, akční, veselé, plné odkazů a hlášek na legendární video béčka 80. let. Dokonalé retro, super filtry a tvůrčí srdce a nadšení.Pár nešvarů, ale tomu se se nevyhne žádnej amatér.Haluzo podívej, amatérský akčňák může být i sranda a ne jen tuna nabubřelého ega ;) 80%. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2024] The Blaster: Otrlecká double feature. Geniální nahláškovaný béčko, který na amatérský film s rozpočtem 2000 Kč neskutečně šlape a je přiznaně naprosto blbý a parodující. Promítáno jako dvojprojekce s pokračováním z vesmíru. | ► The Blaster ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Amatérčina sa dá robiť aj hravo a svižne. Pokiaľ je sranda na pľaci a pokial tú srandu pochopí aj divák skrz výsledný počin, dielo sa podarilo. 1 z 5 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Johnny je drsňák. Johnny si nenechá nikdy nic líbit. Ani když mu unesou holku, a když je to ještě navíc jeho bejvalej kámoš kdo ji unese. Vezme svý nejbližší (zbraně), a jde sám (no skoro) proti všem... Mno, jak začít. Vzhledem k sumě investovaných financí nelze čekat ačkové (ani béčkové herec), ani akční scény s vrtulníky apod, a ani vizuální efekty známé ze zahraničních filmů. Co ale lze čekat je spousta (amatérské) akce, spousta více či méně vtipných hlášek, ale asi největší devízou tohoto filmu (alespoň pro mne) je důvěrně známé prostředí, kde se děj filmu odehrává. Na ploše, kde se odehrává závěrečný souboj jsem si i já z kamenů stavěl svůj podpis, a opuštěná továrna (která padla ve filmu za stát) mne nepřestává fascinovat do dneška. Takže když už nic jiného, tak alespoň za toto mají autoři spoustu plusových bodů. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Blaster je ztělesněním toho co všechno Vám v hlavě zůstalo z osmdesátek, co je na Expendables už moc laciný, ale co Vy rozhodně chcete vidět. Střílí se, mlátí, a hlášky lítaj vzduchem stejně rychle jako olovo. Asi nejvíc zábavnou scénou bych nominoval ústřední důvod, kvůli kterému se celý konflikt uskuteční: "Sprite?!" ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Štýlové farebné filtry, ošumelá technika, zámerná béčkovosť. Pocta osemdesiatkam ako vyšitá. Nechýba vtip a paródia, no aj tak niektoré svoje postavy film berie príliš vážne. The Expendables sú lepší v tom, že svojimi hviezdami nostalgicky pripomína časy dávno minulé, aj keď príbeh je rovnako ako tu predvídateľný. The Blaster nič také nemá a niečím iným to nevie nahradiť. Na kultové Kung Fury to nemá, no poteší. ()

Savel 

všechny recenze uživatele

R. "Kaufmann" Vrba + J. "Chozé" Blažek + L. "Ondřej Sokol" Horáček jsou v české amatérské filmové branži moji oblíbenci a ať natočej jakoukoli sračku, láska k žánru z ní přetejká přes okraj a toho já si cením víc než přízemní produkce současných "hvězd FAMU". Jejich spojení mi přineslo větší překvapení než oba díly Expendables a to pánové klobouk dolů i v herecké akci (herecké rozuměnjte "tromácky" herecké). Vrba mi potvrdil, že je hrdým zástupcem a následovníkem tuzemského Troma humoru (a to daleko daleko blíže mému vkusu humoru než Marek Dobeš). Vtipy až na pár vyjímek se snaží být vážně vtipné a díky obcné parodii žánru (a ne existujících filmů či kopírování replik) se jim to fakt daří. Na trapnost není čas, protoře záběry, střih, efekty mají švih a spád, bohužel je tu pár hluchých míst, kde byl prostor na daleko větší absurditu a spoustu drobných mikroforku, kterych by si divák vsiml treba az na paté zhlédnutí. Toho tvůrci bohužel nevyužili. Nejslabším článkem se pro mě pravděpodobně stal hlavní hrdina (což u hlavních kladných hrdinů bývá dost často). Zaintonovat a načasovat vtip, aby odboural publikum (tím myslím lidi, co se na filmu nepodíleli), byť je sebelíp napsanej, není prdel a Blaster i přes rozkošný brněnský přízvuk spoustu příležitostí promrhal. Už v úvodní scéně se jeví zdaleka nejslabším charakterem (vizuálně i herecky). Naopak bych rád vypíchnul Romulu. Chlapožena s ležerně a nesmyslně překrytým horním víčkem zdravého oka je kostýmově naproto geniální. Kéž bychom takhle jednou viděli rozbořenou postválečnou Prahu, tož třeba borci v dvojice změní lokaci. Předtím bych měl ale jiné přání a to na horror post apokalyptic comedy o invazi vagín, který mě v Pionýrech moc zaujala, ale zpracování bylo tehdy slabé. Kdyby se mi přání vyplnilo, tak předem díky. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Na těchhle amatérských filmech mi většinou vadí "herecké výkony". Možná je to v tomto případě opravdu schválně, jak čtu v komentářích, ale víc než 2* ze mě nevymáčkne... Navíc nadužívání efektů cukajícího filmu. ()

ShirleyS. 

všechny recenze uživatele

Robert Vrba je spolu s mojou drahou polovičkou pre mňa najzaujímavejší amatérsky režisér a scenárista. Schopnosť napísať (a zahrať!) výborné hlášky ukázal už v kratšom počine, ktorý je súčasťou projektu Pionýři hororu, V1: The Hunters of Carnivorous Bitches a trochu som sa obávala, či v podstatne rozsiahlejšom Blastrovi nebude "ukecanosť" na škodu, ale opak bol pravdou. Blaster výborne drží pokope, dejová línia poctivo kopíruje brakové sedemdesiatkové a osemdesiatkové akčňáky a málokedy sa budete nudiť. Najväčšou devízou filmu sú rovnako ako u V1 hlášky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Robert Rodriguez s Tarantinom dokopy. Nadšenectvo, láska k filmovým vzorom, vtip a štýl - presne takto si predstavujem ideálny amatérsky film. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní amatérská parodie na oldschoolové akční béčka načichlá odérem dua Quentin Tarantino & Robert Rodriguez. Plno vtipných hlášek, skvělá hudba a parádní efekty a vizualita. Chvílemi je The Blaster až groteskní. Bylo to mé první setkání s tvorbou Roberta Vrby a doufám, že ne poslední. Budu muset dohnat i starší kousky. The Blaster je ideálním odreagováním pro milovníky osmdesátek a zábavou na 100%. ()

tyzmrde 

všechny recenze uživatele

Ale i tak jsem rád že Vrba má nápady a nebojí se je použít !!! CHCI BLASTERA 2 !!! CHCI BLASTERA 2 CHCI BLASTERA 2 !!! CHCI BLASTERA 2 !!! CHCI BLASTERA 2 !!! CHCI BLASTERA 2 !!! CHCI BLASTERA 2 !!! ()

Reklama

Reklama