Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnnymu unesli holku... a to neměli dělat! Prsty v tom má jeho bývalý parťák Verner, který hodlá svého soka vyhodit do povětří. Netuší však, že když si Johnny sežene parťáka a spoustu munice, vypukne peklo na zemi! (topr harley)

Recenze (25)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2024] The Blaster: Otrlecká double feature. Geniální nahláškovaný béčko, který na amatérský film s rozpočtem 2000 Kč neskutečně šlape a je přiznaně naprosto blbý a parodující. Promítáno jako dvojprojekce s pokračováním z vesmíru. | ► The Blaster ()

ShirleyS. 

všechny recenze uživatele

Robert Vrba je spolu s mojou drahou polovičkou pre mňa najzaujímavejší amatérsky režisér a scenárista. Schopnosť napísať (a zahrať!) výborné hlášky ukázal už v kratšom počine, ktorý je súčasťou projektu Pionýři hororu, V1: The Hunters of Carnivorous Bitches a trochu som sa obávala, či v podstatne rozsiahlejšom Blastrovi nebude "ukecanosť" na škodu, ale opak bol pravdou. Blaster výborne drží pokope, dejová línia poctivo kopíruje brakové sedemdesiatkové a osemdesiatkové akčňáky a málokedy sa budete nudiť. Najväčšou devízou filmu sú rovnako ako u V1 hlášky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Robert Rodriguez s Tarantinom dokopy. Nadšenectvo, láska k filmovým vzorom, vtip a štýl - presne takto si predstavujem ideálny amatérsky film. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už bylo na čase. Konečně taky máme svýcho Chucka Norrise. Johny vám odpustí skoro všechno, ale pokud ho chcete opravdu nasrat, uneste mu jeho holku... :-). --- Blaster je příjemnou blbinkou, parodií na všechny ty drsný hochy co v osmdesátkách řádili v džunglích či sídlech zlounů a kde počty mrtvých nepřátel šly do stovek... Na amatérský počin šlušné, dokonce to mohlo být krapet delší. Dávám 2 výbušniny. Myslím, že si tvůrčí team musel při natáčení užít neskutečnou prdel :-))))) * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Vrbův humor, tak tomu sedne i tenhle kraťas. Mě osobně si Vrba získal kraťasem V1: The Hunters of Carnivorous Bitches. To byla neskutečná prdel plná výživnejch hlášek. Pravdou je, že patálie Johnnyho Blastera jsou o něco slabší, ale pořád je The Blaster slušnou zábavou. Beru to jako předkrm před připravovaným pokračováním výše zmíněné V1. Už se těch zmutovanejch kund nemůžu dočkat. Snad bude Vaginator: Dawn of the Bitches stejně dobrej jako první díl. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Blaster je ztělesněním toho co všechno Vám v hlavě zůstalo z osmdesátek, co je na Expendables už moc laciný, ale co Vy rozhodně chcete vidět. Střílí se, mlátí, a hlášky lítaj vzduchem stejně rychle jako olovo. Asi nejvíc zábavnou scénou bych nominoval ústřední důvod, kvůli kterému se celý konflikt uskuteční: "Sprite?!" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama