Reklama

Reklama

Recenze (8)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro celú epizódu prebieha vypočúvanie, a nie je to celkom márne. Určite niektorí povedia, že je nudné alebo pomalé, no pri zahĺbení do deja ma normálne zaujalo. A tiež ma zaujal ten nákupný košík odparkovaný z neznámeho dôvodu práve vo vypočúvacej miestnosti, okolo ktorého neustále krúžila kamera. Aj to sa vyrieši, súčasne s celým prípadom, k čomu prispeje najmä dôsledná nespavá dôchodkyňa. Záverečné objasnenie prebieha už trochu komickým štýlom a aj napriek banálnemu motívu celkom bez mysterióznej podstaty sa zvláštne udržiava napätá atmosféra až do titulkov. –––– Mně jenom straší, že zárodek takového násilí dřímá v každém z nás. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

On to byl vlastně celkem hodně zajímavý námět, který tvůrci absolutně zakopali tím, že se ze seriálu snažili udělat komediální kriminálku. To ale prostě nevyšlo. Postava Miroslava Krobota mě vyloženě vytáčela jenom co se objevila na obrazovce. Znovu ale předávám jednu hvězdičku za Kryštofa Hádka, který zase zazářil. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani závěrečná epizoda se nevymanila z nízkého standardu, který se tvůrcům dařilo neopouštět už od prvního dílu. Šel jsem málem do kolen, když jsem viděl, že si paní Semerádová nese na procházku s policisty i svůj sešit, do něhož zapisovala svá noční pozorování. To bylo asi tak jemné jako úder kladivem. K tomu ještě podezřelý z vraždy, který dostává u výslechu vodku pro lepší pohodu a ten závěr se studnou... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Magnetofon používaný vyšetřovateli je polský HGS TB-2408 Unitra Aria z 80. let 20. století. (sator)
  • Vyšetřovatelka Horová (Tereza Ramba) se ptá Jiřího Pánka (Marek Taclík): „Kolik stál ten váš barák?“ Pánek bydlí v domě na silu v Olomouci, přestavba sila na dům stála 45 milionů Kč.
    (sator)

Reklama

Reklama