Reklama

Reklama

Poslední šance na pomstu

  • USA Dying of the Light (více)
Trailer 1

Veterán CIA agent Evan Lake (Nicolas Cage) je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz (Anton Yelchin) důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel terorista Muhammad Banir (Alexander Karim) není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejíž cílem je odstranění jeho úhlavního nepřítele. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

yvona 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší ironizující a urážlivé komentáře tupých hlav. A už vůbec ne kritiku Nicolase Cage. Skvělý politický film. Bohužel totálně dokurvený. Schraderovi producenti sebrali a sestříhali jeho tříhodinovou verzi. Nejde ani tak o jednoduchý příběh jako o ostrou kritiku politiky USA a následně CIA. Úvodní slova:" CIA má hlavu zabořenou v Obamově prdeli, že ani nemůže vidět víc než hovna."To je asi jediné, co tam nechali doufajíc, že to běžný divák přehlédne. Nikolas, na ten ubohý prostor, který mu byl ponechán, prostě skvělý.Za mě 90%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další film s Nicolasem Cagem a musím bohužel říct ,že další z řady těch co stojí za nic moc a to spíš těch nic než moc.N.Cage má snad už dané ,že natočí deset snímku co stojí jak příběhem tak výkonem za starou belu a pak jeden který muže kandidovat na nějakou cenu (jako například Joe).Někde jsem četl,že skoro vše za svoji kariéru prošustroval a tak veme vždy role které stojí za nic,ale vydělá si na nich a pak sem tam natočí něco na čem mu nějak záleží a jak už jsem psal tohle je případ té první varianty.Agent v podobě N.Cage Evan Lake a jeho příběh o tom,že celý život má trauma z jedné akce CIA a dodnes se chce pomstít a vrátit starou křivdu jeho tehdejšímu trýzniteli Muhhamedovi Banirovi ,bohužel děj vás vůbec nevtáhne ,akce není téměř žádná pokud neberete dvě minuty (a to ještě přidávám) na konci,drama?no tak jestli je tam nějaká dramatická vložka tak možná tak když lepí Evanovi umělé vousy a vy napnutí jestli mu tam opravdu budou držet.Nevím no ,je to asi lepší jako jeho jiný film v tomto roce-Left Behind,ale zase nás letos čeká ještě Outcast a to taky na první pohled vypadá všemožně jen ne nějak dobře.Přitom Nicolase Cage mám rád a hodil by se mi do jiných rolí,protože si stále ještě trvám na tom,že je to kvalitní herec,ale výběr jeho účasti na filmu je prostě přinejmenším zvláštní.Tak snad dostane nějaký pořádný Thriller a nebo například Expendables 4 :-)Za mě tedy celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč tomuhle skoro odpadu nedávám odpad je ten, že jsem viděl mnohem horší odpady a ať je to sebevětší sračka, nezaslouží si to. Nicméně doby, kdy Cage byl schopnej něco předvést jsou už nadobro pryč. Občas se sice poštěstí, ale tohle není ten případ. Debilních scénářů a neschopnejch režisérů je hafo a Cage má ten dar, že si vybere vždy tuhle cestu. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem neměl v úmyslu film okomentovat. Ale je třeba dát VAROVÁNÍ všem příznivcům Nicolas(e) Cage(e). Tohle už bylo hodně silné sanatorium. Nebo existuje nějaký slušný výraz pro sračku? Starý, a tudíž nezáživný, Cage vypadá staře a dementní postava hovoří i o demenci herce, který takovou roli vezme. Je mu teprve 52 let? To má smůlu, protože vypadá o hodně starší. Možná bych v jiném rozpoložení mohl uvažovat o jedné *, ale protože jsem to celé přetrpěl, nebudu se s tím párat. Měl jsem dát na nízké hodnocení. Zbohem, Nicolko. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy a to opravdu strašně moc přivírám oči. Další hrůzostrašný film z dílny Nicolase Cageho. Opravdu si myslím, že kdo se sníží k tomu, aby začal točit filmy na Balkáně, je předem odsouzený k trvalému neúspěchu. Cage nám v poslední době ukazuje, že to s ním jde čím dál tím víc z kopce! Tady tento film, je toho jednoznačným důkazem :-( ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžete vidět i auto  české značky Škoda. (Cvalek)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Nicolas Cage přichází o zrak

Nicolas Cage přichází o zrak

26.01.2014

Těžko říci, jestli má Nicolas Cage špatného agenta, nebo už o něj přední hollywoodští filmaři nemají takový zájem, pravdou ale je, že v poslední době jde oscarový herec z jednoho průměrného žánrového… (více)

Reklama

Reklama