Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Stargrove (John Stamos) je v podstatě normální sedmnáctiletý teenager - chodí do školy, cvičí akrobatickou gymnastiku a rád si užívá s kamarády. Zkrátka žije obyčejný, běžný život jako jeho vrstevníci. Vše se mění, když tragicky zahyne Lancův otec (George Lazenby) a mladý Stargrove začíná pomalu odkrývat temný závoj otcovy minulosti. Zjišťuje, kým vlastně jeho táta ve skutečnosti byl a že jeho smrt nebyla vůbec nešťastnou náhodou. Všechny nitky vedou k motorkářské komunitě, vedené šíleným travestitou Ragnorem (v podání Gene Simmonse - mj. basáka/zpěváka kapely Kiss), plánující ultimativní ofenzivní útok proti lidstvu. Osud všech je tak nyní v rukou mladého Stargrova… (Haymar)

(více)

Recenze (20)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Ultimatni Bcko. Simmons jako vysinutej buzerant Velvet Von Ragnor (to je jmeno pro padoucha) tahne celej film do nesmrtelnych vysin. Jeho vystupy zastinujou veskery herce a proste mu nejde nefandit. Ma dokonce velky ambice protoze chce otravit pitnou vodu jenze mladej hezounek Stamos mu to chce zatrhnout a tak se ho Pan Kissak snazi poslat za tatuldou kteryho mu odkrouhnul. No jizda od zacatku do konce. ()

Wiluna 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne predimenzovaná somárčina, ktorú musíte buď zbožňovať alebo nenávidieť.  Záporák s vraždiacim „nechtom“ Velvet von Ragnar v podaní skvelého Gena Simmonsa, bol jedinečný, nevábny a pritom okúzlujúci zároveň. A je to práve on, kto naprieč celým filmom vyžaruje magické fluidum a uťapkáva to nepodarené do ústrania. Je veľká škoda, že v dnešnej dobe stráca jeho skvostná rola na sile a divák je ochudobnený o ten správny „wow effect“ a to iba preto, že podobné postavičky sa už bežne dajú stretnúť v mestskej hromadnej na ceste do práce.  Príbeh neublíži, hlavní hrdinovia sú vzhľadní, záporáci úsmevní, „jazykové znalosti“ vďaka Genovi sú tam tiež a čo to nájdeme aj z intimností. Za predošlého režimu, by to bola hviezda cez celú obrazovku, ale takto tomu dávam hviezdy 4. 😁 PS: Pozerajte prosím v pôvodnom znení. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Můj vůbec nejoblíbenější film. Dodneška mám pořád tu VHS s jednohlasým dabingem, na které jsem vyrostl a přehrával si to vždy s velkým natěšením. Mám to samozřejmě zalohované na DVD :-) Simmons jako vůdce pankáčů se svým zabijáckým nehtem nemá prostě konkurenci. Mimika, hlášky, kostým a jeho věrný rádce Robert Englund co chová zlaté rybky, jsou unikátní a typické střeštěnosti 80.let. Kočka Vanity a její legendární scéna se sprchovou hadicí. Je tady toho spousty co bych rád napsal, ale není až tak třeba. Jen zmíním super ultra dokonalou zbraň - FAJBRLEJZR ( aspoň tak to ten dabér říkal ) Joo a žvýkačka co funguje jako sledovací zařízení je hodně v pohodě :-) SURPRISE, SURPRISE, SURPRISE... ()

Repulsion 

všechny recenze uživatele

Dal jsem dvě hvězdy jako gesto dobré vůle. Ve skutečnosti je to čistokrevný odpad. Přitom stačilo málo a mohl to být kult. Ale buď se to točilo zcela bez scénáře nebo se scénář během natáčení někde ztratil nebo co. Od filmu této kategorie sice nemá člověk kdovíjaká očekávání, ale alespoň nějaký děj by to mít mohlo. Toto je však pouze jakýsi sled nepříliš navazujících filmových obrazů.  Nicméně Gene Simmons je jako hlavní záporák miloušký :) ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak s postupujícím časem se chutě mění. I když je film dějový a ne špatný, přesto můj pohled na něj je poněkud jiný než tenkrát ve školních letech, kdy jsem tento film přímo žral. Ale ač vím, jak by se takový snímek natočil dnes, uznávám, že si film zasluhuje tři hvězdičky aneb jedná se o koukatelný průměr. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (3)

  • Kostým který má na sobě Ragnor (Gene Simmons) při svém vystoupení v klubu Kotelna, je totožný s kostýmem, který si oblékla herečka Lynda Carter v televizním pořadu Encore, kde zpívala společně s kapelou Kiss, jejímž členem je i Gene Simmons. (Wrack)
  • Neprůstřelný deštník Drewa Stargrova (George Lazenby) je odkazem na hračky Jamese Bonda. kterého si jednou zahrál i George Lazenby. (Wrack)

Reklama

Reklama