Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po probuzení z amnézie se mladý muž (Kane Kosugi) snaží objevit svou pravou identitu. Posléze je unesen mafií a musí se proměnit v nemilosrdného vraha. Mezitím zjistí, že se mu přezdívá písmenem K. Při cestě za pravdou padne mnoho jeho protivníků, jelikož K. je mistrem bojových umění. Do cesty se mu však postaví jeden z členů jeho rodiny. (Epistemolog)

(více)

Recenze (27)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Teplej Tekken a muž co volal kurva fiX Teda to byla zase parádní matlárna patlárna. Jak už napsal Lacike ten příběh nedává ani sebemenší smysl a jsem rád, že nejsem jedinej na koho to tak působilo i když jsem to sledoval lehce pod vlivem, ale i tak mi to přišlo jako totální chujovina, která kromě názvu a jmen dvou postav nemá opravdu z Tekkenem nic společnýho. na druhou stranu ona některými lidmi tolik vychvalovaná jednička je taky totální mrdka a jediný co v ní za něco stojí je Gary Daniels. Na tohle jsem se taky koukal hlavně kvůli němu. Nějakej Kane Kosugi je mi úplně u píči to je další z nový vlny ťamanů co se sice dobře bitkaří, ale dokud jim to někdo neřekne, tak ani náhodou nebudou znát význam slova charizma nebo aspoň minimální herecký talent. Gary se nakonec na scéně objeví bohužel asi jenom na 5 minut jak jsem očekával. Zhruba stejnou dobu je tu i Tagawa, takže na ty jména se nenechte nalákat. Za co tedy 2*? No bitky jsou povedený to nelze popřít zpomalovaček a podobných debilit je minimum choreografie je slušná a nasnímané je to taky přehledně. Jenom škoda, že je to taková ultrademenťárna, že mě ty dialogy a neakční scény úplně brutálně nebavili asi takhle.40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale tohle je sakra výrazně horší než první díl, který byl o nadupanosti a o tom, jak může být cool, že malý Asiat nakopá zadek větším bělochům. Ve druhém díle už ani nejde o souboje, je jich tu minimu, místo toho se před námi odvíjí nezajímavý příběh o člověku, který si nic nepamatuje. V konečném důsledku by bylo lepší, kdyby si nevzpomněl. ()

Reklama

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Po štyroch rokoch tu máme najzbytočnejší sequel najzbytočnejšieho filmu podľa videohry. Očividne je to síce ultra-lacné, ale aj tak, koho napadlo točiť pokračovanie k už aj tak všetkými preklínanému filmu, ktorý navyše s tým prvým aj tak nemá spoločné zhola nič okrem opätovnému priživovaniu sa na názve kultovej konzolovej bojovky?! Herná séria Tekken bola (takmer) vždy zárukou kvality, bohužiaľ to čo s ňou dokázali urobiť za pár rokov dva filmy je priam dehonestujúce. Kazuya's Revenge aka A Man Called X sa len bohapusto priživuje na názve, s hrou má spoločné akurát dve bezvýznamné postavy, príbeh je úplne nepodstatný a v tom filme po celý čas nedáva nič ani najmenší zmysel. Jedine čo je celkom podarené sú bitky s celkom efektnými spomaľovačkami a prehľadným nasnímaním, resp. kamera v celom filme je celkom slušná, ale tie sú asi dve/tri a z 90 minútovej stopáže zaberajú v akčnom/bojovom filme asi tak celé 4 minúty! Ako „playstationový odchovanec“ som zvažoval, či aspoň zo súcitu k názvu nezaokrúhliť smerom na tú jednu hviezdičku, keďže k vynikajúcemu videohernému Tekken 3 prechovávam aj po tých rokoch veľmi príjemné spomienky, ale nie. Toto je blbosť s dementnými dialógmi, ešte dementnejším príbehom, nedáva to žiaden zmysel a všetko čo sa deje mimo tie bojové 4 minúty nudí, až priam otravuje nehoráznym spôsobom. Tekken 2: Kazuya's Revenge On Viewers. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina mi doslova zavřela oči. Režísér a scénárista pravděpodobně o hře neměli ani tucha, udělali jen preguel k prvnimu dílu a to mě sere. Celej film naprosta nuda, opakující se flashbacky a nekonečný minuty čumění na čínana co leží v posteli a čumí do blba. Konec byl ješte stupidnější než jsem si myslel. S hrou to nemá nic společneho a je to levný jak párek u čínanů. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Že film? Že príbeh? Akože čože?? Pripadalo mi to ako príprava kaskadérov pred natáčaním Ninja 2, počas ktorej Wych Kaosayananda natočil chalanov na mobil a z tohto materiálu potom zostrihal celovečerák. Ešte amatérskejšia trapošina, než ľubovoľná seagalovka posledných rokov, akurát s tým rozdielom, že ženy tu boli krajšie a súboje natočné lepšie. Len škoda, že ich bolo tak málo. Ťažká "zaspávačka". 15 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Události z filmu předcházejí událostem z filmu Tekken (2010). (kellne)

Reklama

Reklama