Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lila (Viola Davis) je matka, ktorá trpí od žiaľu tak, že navštevuje podpornú skupinu. Jej syn totiž prišiel o život v prestrelke. Na jednom sedení skupiny stretne Eve (Jennifer Lopez), ktorá stratila svoju dcéru. Keď Lila čelí početným prekážkam zo strany polície a spravodlivosti pri vyšetrovaní vraždy jej syna, Eve na ňu nalieha, aby vzala veci do vlastných rúk a vrahov vypátrala. Obe ženy sa čoskoro pustia na cestu plnú zabíjania, zatiaľ čo sa snažia prebojovať na vrchol siete drogových dílerov, aby sa pomstili za vraždu Lilinho syna. (figliar)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (16)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Dve ženy sa rozhodnú vyšetrovať vraždy svojich deti na vlastnú past a strieľať po nociach dílerov. Prerod z truchliacich matiek na chladnokrvne vrahyne nie je uveritelny a celý film je akoby šitý horúcou ihlou. Zvrat na konci karty nezamiesal. Mohla to byt solídna drama, keby tvorcovia prepracovali scenár. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(TAK TROCHU SPOILER) A sakra, už jsem si v hlavě sumíroval koment, ve kterém bych neurvale rozcupoval na kusy stupidní scénář, konkrétně a především nevěrohodnou postavu señority Lopézové, když vtom... Nebudu lhát, nechal jsem se parádně nachytat na švestkách. A to jsem přitom nad touhle možností chvíli uvažoval, ale ihned ji zavrhnul, protože mi do středoproudového filmu jaksi neštymovala, ale především proto, že (mch.hodně mizerné) české titulky tuhle možnost několikrát popřely (může za to, ehm, jistý rozdíl mezi českou a anglickou gramatikou). Tak tolik k pointě. A jinak? No, co napsat dál... Señorita Lopéz je hezčí než za mlada a znechutil mě slzopudný (v mém případě zvratkopudný) hepáč s truchlícími matkami. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle upřímně zachraňují pouze výkony Violy a kupodivu i Jennnifer, které jsou velmi solidní a u Violy špičkové a jsou tak to jediné, proč dávám dvě hvězdičky. Možná ještě za to, že ten film se vážně odebral ke konci směrem, který by mě předem ani nenapadl, ale upřímně mě to nějak nenadchlo. Každopádně dobrý nápad, konec ušel. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Lila & Lila. Neškodný B-éčkový schizofrénny thriller o matke ktorá sa chce pomstiť za smrť svojho syna, akých sa už natočili stovky. „Prekvapivé“ záverečné odhalenie opotrebované vo filmoch už minimálne dvadsať rokov a ktoré je jasné minimálne od polovice, to však celé zráža o úroveň nižšie. Lila & Eve by oveľa viac sedelo keby to bol klasický revenge-flick a nepokúšal sa zbytočne o niečo viac. Takto z tohto jednoduchého thrilleru pre ženy ostatnú pri záverečných titulkoch skôr rozporuplné pocity, než údiv nad tým čo to scenárista vymyslel, resp. opísal od iných. Vďaka silnej dvojici v hlavných úlohách, tradične skvelá Viola Davis a slušná Jennifer Lopez na ktorú sa stále vynikajúco pozerá, pôsobí Lila & Eve o niečo lepšie než s akýmkoľvek iným no-name osadenstvom, takže vo výsledku znesiteľná thrillerová jednohubka, ktorá to však celé kazí zbytočným twistom v závere. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Fádní film, který jako drama líčící emoce matek po ztrátě dítěte dosahuje malé intenzity, jako thriller nedokáže napínat a jako revenge movie vyznívá do ztracena. Scénář je neurovnaný a postrádající divácky zajímavější momenty. To vše se snaží režisér alespoň částečně maskovat tvorbou stísněné atmosféry, ale ani to se zcela nedaří. Viola Davis podává dobrý výkon a Jennifer Lopez se snaží držet krok, a výsledek nevypadá na její poměry úplně nejhůř. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Stephon (Aml Ameen) má v pokoji vylepený plakát hry „Assassin's Creed IV: Black Flag“. (FritoleXx)

Reklama

Reklama