Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Recenze (130)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad: Assault on Arkham bol zrejme počas produkcie premenovaný na Batman: Assault on Arkham. Respektíve režisér si zle prečítal názov a až časom zistil, že točí film o Batmanovi. Čo vôbec nevadí, ten Batman je tam akosi navyše. Prepadovku som si slušne užíval, bohužiaľ mi tu dosť liezol na nervy Joker a dostal tu teda veľmi slušný priestor. Ak by som nemal problém s animáciou týchto DC animáčov, nemal by som problém ani s hodnotením. Skôr za štyri, ale predsa len Návrat temného rytiera ako celok je o priečku vyššie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní díl! Použití Suicide Squadu byl skvělý nápad. Amanda Waller si je najme, aby pro ni sejmuli Hádankáře v Arkhamu. To ovšem Batman nemůže dopustit. Potěšila mě hlavně přítomnost Harley Quinn a Deadshota. Taky se tam mihl Tučňák. Joker jim v Arkhamu pěkně zatopil. Propustil všechny vězně a chtěl odpálit špinavou bombu. Batman si ale s nimi poradil. Objevují se tu snad všichni batmanovi hlavní záporáci, nebo tu jsou aspoň zmíněni "Pojď sem, ty můj čumáčku." :D ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Filmík som docenil až na druhé pozretie. Batman je v úzadí a hlavný hrdina mi najprv príliš nesadol. Ak nečakáte klasickú Batmanovku, budete spokojní. Aj napriek jednoduchému príbehu, je tu kopa akcie, šialený Joker (a Harley Quinn!) a má to aj určitú atmosféru... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kreslená verze Suicide squad a stejně jako u filmové verze, tak tady spokojenost. Joker a Harley Quinn hlaškujou co se dá, příběh jednoduchej, ale o zábavu je díky parádním postavam postaráno. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se animované podobě temného rytíře nebráním, tento díl se mi moc nelíbil a přišel mi dost nepřehledný. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

70 % Animák, který absolutně nemá problém s explodujícími hlavami a sexem (a pokud s tím máte problém vy, budiž útěchou, že je to film relativně krátký). Postavy jsou správně komiksově ujeté a stylu nejde nic vytknout, zato zápletka originální není. Na konci filmu si člověk řekne, že kromě extra velké porce násilí... se toho vlastně moc nestalo. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

špičková komiksová záležitost, která si po většinu stopáže vystačí bez Batmana, aby se namísto toho soustředila primárně na ústřední tým vyšinutých záporáků.. je to hezky brutální a celkově dobře zpracované, takže se určitě jedná o jednu z nejpovedenějších animovaných komiksovek od Warnerů.. palec hore! ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi po děsně průměrném Son of Batman dost spravilo chuť. Chyby se ti určitě najdou, začít můžeme už od názvu, protože Batman tu má hodně vedlejší roli. To ale příběhu vůbec nevadí, protože tým villainů skvěle funguje. Z celé Suicide Squad je rozhodně nejlepší Deadshot. Nechtěl bych se mu připlést do cesty, ale na paty mu šlape skvěle šílená Harley Quinn. Škoda, že zbytek z týmu nedostal tolik prostoru. Jinak děj odsýpá a nenudí. Takže 83 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdy dveře nejsou dveřmi?........... Další kreslený příběh z DC. Nutno dodat, že příběh má příšerný Český dabing. Ale i tak se nedá přehlédnout jen snaha o udržení zájmu o Batmana. Je to jen další příběh a nečekejte něco extra. CITÁT - A co netopejr?.......... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní a drsný animák plný explodujících hlav a méně známých záporáků ze světa DC, jako např. Black Spider, KGBeast, Kapitán Bumerank atd. Samozřejmě Joker, Tučňák nebo Hádankář chybět taky nemůžou. No a úplně nejvíc potěší samozřejmě Harley. Batman tentokrát hraje pouze druhé housle. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní řež, která jen co začne, tak rázem i končí. Myšleno ve smyslu, že není čas na vatu a divák nedostane prostor vydechnout. Pro mě pompézní a atrakcemi a akcí narvaný díl, který neskutečně sype a rozhodně se nebojí rozdávat krvavé bullets and scars. Jen tam je pro někoho možná méně Batmana a více party kolem Deadshota, což je naopak pro mě o to zábavnější. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak toto je spíš takový akční animovaný film ze světa DC než ty jiné,které jsem například viděl ve stejné době viděl.Jako je Batman vs Red Hood atd.No,ale to nic nemění na kvalitě.Za mě velká spokojenost.Je to něco jako trochu jiná verze Sebevražedného oddílu co jsme mohli vidět v hrané verzi.Zde je akorát více postav a to je dobře.Co jsem si užil byl Joker,ten se jim opravdu povedl :-) .Za mě tedy celkově 80% a čtyři hvězdy. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

A co jako? Klidně tam mrdnu i tu pátou i když čtyři by byly možná objektivnější. Ale když ona je to tak parádní jízda. Je to saprově nakreslené (hlavně teda Batman, Joker a Harley jsou tak špičkově črtnutí jak možná ještě v animáku nikdy). I když všechny postavy šlapou jak mají a v teamu vládně příjemně jiskřivá chemie tak stejně nelze nevypíchnout Harley- to je kapitola sama pro sebe a táhne celý film nahoru neskutečným způsobem..... Po šňůře spíše průměrných animáků se DCčko zase jednou pořádně vytáhlo a přineslo naději, že možná ještě nezapoměli dělat nejlepší komiksové animáky. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mi připadal,jako kdyby v něm měli prsty i Korejci,neboť ten specifický styl tak vypadal.Na csfd se píše jen USA,ale já tomu moc nevěřím a i v závěrečných titulcích byla dost často korejská jména.Oproti Návratu temného rytíře od Olivy to bylo docela slabé a těch pár chvil na zasmání tomu moc v celkovém součtu nepomohlo.Ten styl,jakým to bylo natočené,se mi moc nelíbil,Batman mi zde připadal takový nijaký a ani nebyl pořádně hlavní postavou,dialogy nic moc a příběh s akcí také nijak nevyčníval.Za mě dávám 60%. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Úžasná obměna, kde vlastně Batman vůbec netvoří hlavní roli :-) Je to takový Mission Imposible či Dannyho parťáci v roli těch zlých z Batmanovského světa. Úžasná podívaná umocněná Harley Quinn. Ta holka tam jede na 120 % :-) Výtečně jsem se bavil. 80% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Super ost,super film! Tak,takhle měla vypadat live action Suicide Squad! Ostatně,toto platí i u Lanterna. Nejlepší je,že jsem od toho nic moc nečekal a dostal maximum. Až na vyjímky,je to nejlepší Batmanovský animák za posledních 10 let. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to rozjíždí docela dobře a jeden by si myslel, že z toho ještě bude pořádný animák, ale nápad ze "Saw" z úvodu je hodně rychle rozmělněn a z tohohle se stává jen něco jako "Thunderbolts" - myslím od Marvelu. Není to tak drsné, jak se to tváří, což je škoda, protože to mohlo být hodně zajímavé. Ale je to v důsledku jen standardní komiksový animák. A Batman zde vypadá skutečně příšerně. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo Suicide Squad: Assault on Arkham, nejspíš se tomu obloukem vyhnu. Takhle to byla jen ztráta drahocenného času. Nevadí, příště si dám pozor do čeho šlapu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Batmana žeru, ale tenhle psycho tým byl tak neuvěřitelně zábavnej, že jsem skoro fandil jim :-D Harley je prostě úžasně švihlá a ten Žraločák taky neměl chybu. Batman tu hraje vlastně až druhé housle jelikož velká část filmu je věnována právě padouchům, kteří se rozdělí do pidiskupinek kde někteří spolu vychází a někteří fakt ne. Užil jsem si srandu i akci a film hltal jako malej kluk. No a přítomnost Jokera byla už pomyslná třešnička na dortu. Každopádně chudák Batman protože zažil opravdu pernou noc a Robin se zrovna někde flákal takže to musel odmakat jako skoro vždy sám. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama