Reklama

Reklama

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (5)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, kterou mohu vyzdvihnout je, že Gabriel umí perfektně měnit přízvuky. Ovšem to je tak jediné, vtipné mi to bohužel nepřijde... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další skvělé představení Fluffyho. Jsem z něj prostě naprosto odvařený. Směju se nahlas, jako kdybych se neměl nikdy smát znova. Tenhle chlap mě neskutečně baví a skoro mě mrzí, že takoví komici víc nejezdí i do České republiky. Ještě se o stand up komiky začnu víc zajímat. No, od Fluffyho musím získat co nejvíc. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Fluffy, jo to je prostě tlusťoučkej týpek, co dokáže v klidu po 90 minut (ano, 90, ne 60, jak je tu napsáno) čechrat bránice všem, kdo mu to aspoň trochu dovolí. Jeho storky, ať už jsou či nejsou upravené, tak aby se víc líbily, baví a bavit budou. Neuvěřitelný příběh s princem a jeho jízdou po blízkym východě, trable se synem či rasistickej balíček si zkrátka zapamatuju... Smekám ()

Chemik 

všechny recenze uživatele

Fluffy alias Gabriel Iglesias toto opravdu umí. Dokáže celou dobu udržet pozornost a člověk se opravdu od srdce zasměje. Tolik historek v jedné hodině a člověk se někdy opravdu nemůže nadechnout. Je škoda, že toto není u nás :) Díra na trhu opravdu je. 5* není co řešit :) ()

Reklama

Reklama