Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (70)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A Bad Fat Man. Svatý vypasený Štefan všechnomámvpíči Seagal nám servíruje další těžkotonážní direct to dvd lahůdku z mého zamilovaného Rumunska v režii toho největšího rutinéra Keoniho Waxmana. tentokrát nebudu tradičně řešit proč už se na to sádelník nevysere. On se na to prostě nevysere, protože je to patrně solidní živobytí a navrch ho každej plácá po zádech, že je neporazitelnej a půlku natáčení nemusí bejt vůbec na place že jo. tak proč by vlastně měl vůbec lézt do nějakých trapných Expendables?! Co kdyby se tam nedej bože musel snažit a občas něco předvést víme? Oba to mají z Keonim dobře zařízený a jak je vidět nic je nezastaví. bohužel po tom co jsem u Seagala zaznamenal mírný vzestup v Cestě smrti a Maximum conviction, tak ve Force off execution už to šlo zase do řiti a zachraňoval to jenom Bren Foster a jeho bojový exhibice. Tady už to nemá kdo zachránit. začátek byl ještě docela slibnej, ale pak to to šlo na dno žabích sraček v New Jersey. Pardon oprava v Bukurešti. Seagal dostane nejdřív trauma, že nezachrání malou holku která chcípne je z toho v píči střídavě filozofuje střídavě fuckuje a neopomene nasadit svůj typickej výraz jak moc ho obtěžuje, že v tom vůbec hraje. Paradoxně vyžranej mi až tak nepřišel, ale s tou bradkou to zabil a vypadá jak totální kokot. jinak uznávám nedokážu už tyhle filmy asi hodnotit objektivně, protože jenom vidím Seagala a už sem nasranej. a co teprve když vidím souboj kde byli k vidění jenom záda a nohy jeho kaskadéra? Jasný já nejsem naivní a vím, že už asi 10 let to v soubojích není on, ale zatím vždycky občas v těch bitkách hodili prostřih na Seagalův ksicht a jeho všechnomámvprdeli výraz, aby aspoň navodili pocit, že je na place. Teď už se neobtěžují ani s tímhle a tak se ptám dá se ještě klesnout hlouběji? asi už ne i když u Seagala posledních let je možný všechno. Za co tedy dávám 1*? Jak jsem napsal úvod je slušnej občas tam byla nějaká pěkná likvidace hlavně mečem a občas se trochu v soubojích předvedl ten druhej chlápek Victor Webster kterýho teda vůbec neznám, ale bylo vidět, že něco umí. Bohužel na konci s tím finálním (ne)soubojem to zase totálně zazdili.. Nebo dobrý radši už nic.15% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Trojita Brada Sumo Seagal v dalsej ubohosti. Film je to ubohy, rezia amaterska, VoskovyMuz doteraz nic schopne nenatocil, herecke vykony mizerne alebo ziadne. Tych par subojov a prestreliek film nezachranilo. Film tymto padom navrhujem premenovat na Posledny Vykrik Hollywoodskych D-ckarov /Waxman + Seagal/. 0 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Radím všem počkat si na závěrečnou scénu, už jsem skoro uvěřil, že tentokráte si Steven nevybral svou gáži v podobě osahávání krásné Rumunky, samozřemě stalo se. Steven je opět správně velkej a možná by se mohlo začít uvažovat o jeho startu v druhé Godzille. Těžko nazvat jeho výkon herectvím. V chystaném pokračování by prozměnu mohl spolupracovat se svým jednovaječným dvojčetem Petrem Novotným. Hvězdičku dávám jen opravdu za fakt, že jsem se více než půl filmu skvěle bavil hledáním nedostatků. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame novu Seagalovku. Zmenilo sa nieco oproti jeho par poslednym videoblockusterom? Zacneme s kladmi. Seagal po dlhsej dobe nie je uplne k smiechu a vzbudzuje urcity respekt. Moze za to vhodnejsie zvolene oblecenie, zmysluplnejsie drzanie zbrani a hlavne tu ma Seagal celkom dost bitiek v ktorych vidno, ze sa ich zucastnil niekolkokrat aj sam velky majster aikida osobne. Ruky ma stale rychle a dokonca jedneho supera aj kopne. Este v lepsom svetle sa v bitkach predvedie pre mna uplne neznamy Victor Webster. Namet mi bol tiez sympaticky, takze z toho mohol vzniknut rutinny mierne podpriemerny akcny film. Lenze su tu aj zápory. Namet je ok, ale prevedenie zapletky je slabe. Pôsobi to dost roztahane s mnohymi hluchymi miestami. Hlavne dvojica policajtov je uplne zbytocna. Motivacie zaporakov nedavaju vzdy zmysel. Rozpocet bol taky nizky, ze lokacie pôsobia extremne odporne a akciu tvoria prakticky len bitky. Je tu jedna znesitelna prestrelka na zaciatku a jedna supertrapna prestrelka na konci. Takisto by si mohol Seagal odpustit vo svojich filmoch postelove hratky, ktore pôsobia dost uchylne. A ten novy image s briadkou je otrasny. Takze vysledkom je stale hlboko podriemerne videobecko, ktore je o nieco lepsie ako jeho posledne sracky len vdaka o trochu lepsie prevedenym bitkam. 3/10. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pokud má člověk žaludek na sledování vyžraného Seagala, který svou černou koženou bundu nesundá ani doma a má ji spíš jako neoprén, vypadá jako Petr Novotný a jeho neherecký výstup je opět hotová katastrofa, tak vám mohu s klidem tuhle balkánskou taškařici doporučit. Rozhodně to ale sám nedokážu označit ani za film, natož abych na něm cokoliv vyzdvihnul. Jedna hvězda za Škodu Octavia :-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)
  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)
  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama