Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 2045. V meste Los Angeles sa policajný detektív Hammond (Michael Jai White) a jeho nový robotický partner púšťajú do novej nebezpečnej misie. Ich úlohou je vydať sa do zakázanej zóny mesta, v ktorom obyvateľstvo kynoží tajuplná smrteľná epidémia. Krátko potom, čo dorazí do cieľa, dvojica zistí, že zdrojom ochorenia je spoločnosť využívajúca najmodernejšie technológie a pomocou nich ovládajúca celé mesto. Rozhodnú sa preto spojiť sily proti vládnej konšpirácii a zabrániť úplnému zániku mesta. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

No, musím říct, že mě The Asylum tentokrát docela mile překvapil. Samozřejmě, pořád je to docela blbost, ale čekal jsem už jen dle obrázku něco mnohem horšího. Postavy byly vesměs sympatické, děj ze začátku trochu nezáživný, ale pak zatraceně dobře překvapil a vyvrcholení stálo za to. Ani efekty nebyly úplně hororové a zejména létající plavidlo bylo místy velmi dobře zpracováno na cíleně levnou produkci. Ale jo. Není to sice vrchol jejich tvorby, ale ani úplné dno. 40% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ono to vobec nevyzeralo dobre a cele to bolo na podpriemernej urovni s obcasnymi zableskmi pozitivnych scen. Ako sci-fi to za vela nestalo, akurat ten lietajuci stroj sa dal zgustnut, ale co sa tyka toho policajta - androida,ten uz bol na tom horsie. Keby viac zabrali na akcnejsich scenach a prostredi postapokalyptickeho mesta, tak by sa mozno dalo hovorit, ze by film stal za to, aby si ho clovek pozrel v klude bez zbytocneho reptania, co to clovek vidi za odpad na obrazovke. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim, asi mám dobrou náladu nebo co, ale film mi (na to že to je od Asylum!!) nepřišel až tak nesnesitelnej. Věčně nasranej Jay White, tady byl ještě nasranější, že hraje v takový shitce a sem tam (dvakrát) prohodí nějakou vtipnou "hlášku" nebo odpověd nebo co to je. Bavilo mě jak ho ten robot..pardon android celej film sral, asi chtěl spíš vyfasovat jablíčko, ale na to asylumáci nemají keš. Akce celkem žádná, a když už se k něčemu schyluje, tak se to hned zas odchýlí. Po pravdě, ted jak dopsávám ten komentář, tak si uvědomuju jakej to byl shit a proč hledat něco, jak se toho zastat.. no, viděl sem horší filmy a tim horší myslim fakt HORŠÍ. Efekty na hovno, ale tak asylum že jo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze samotného názvu je asi celkem jasné, že půjde o snímek, který je variací na "RoboCopa". Je tomu skutečně tak. Jediné, co musíte čekat, je hodně levná varianta, která má špatné triky (triky jsou v podstatě jen v podobě digitální krve) a nepříliš zajímavého příběhu. V podstatě jen vyšetřování, které vedou normální policista a asi android, který vypadá velmi lidsky. Ani masky nejsou nijak promakané. Levné béčko, které jen parazituje na známé postavě, nic víc. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Studio Asylum v některých případech nemá vůbec špatné nápady. Bohužel to upadá už s jeho realizací do vizionářské skutečnosti, kde všechny myšlenky tvůrců upadají vniveč kvůli nedostatku financí! "Céčkové" Asylum si razí svoji cestu bahne svými brakovými filmy a nehledí na to, zda se líbí či naopak. To se mě na jejich odhodlanosti někdy líbí. 30% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama