Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

akože... dobre natočené, nieje to zlé ale na mňa až moc cukru. a lepšie by bolo keby na konci umrela. vyriešilo by to príbeh bez toho aby sa skurvila zo synom svojho bývalého.

petr_23

petr_23 (hodnocení, recenze)

Můžete někdo vysvětlit, jak se do té skály v dolech dostala ta loď?Musela by tam být milion let.Díky

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Vzpomeňte na scénu, kdy ona běží lesem a škrábne se o větev. On jí zašije tu ránu, po které jí zůstane jizva. V této scéně jsou přibližně stejně staří. Ale když se znovu po letech setkají, ona má 107 let a on maximálně 60.

na příspěvěk reagoval Gryphon

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Piggsy

Nepotkala ho náhodou když už byla dávno mladá, takže ve skutečnosti při jejich setkání už byla starší než on? už si ten sled událostí zase tak moc nepamatuju...

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Gryphon

Nechápu. Rozumím tomu, že ona nestárla a vypadala stále stejně mladá, i když měla 107 let. Ale Ford by měl mít také už přes 100 let, ne? Takže buď to měl být stoletý stařík nad hrobem, a nebo už v hrobě.

na příspěvěk reagoval MartinezZ, vodnicka

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Jak je možné, že měla 107 let, a její přítel z mladých let měl tak kolem 60 (přitom by měl být zhruba stejně starý, tedy již po smrti). Vůbec to nedávalo smysl.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tak tohle je přesně film co má potenci se probourat do mé TOP10.

Krásně pomalé, krásné, s nádechem krásy dřívějších dob, žádné dnešní vztahy. Nikdo neměl potřebu tam něco narvat, všechno mi přišlo takové doopravdy romantické, přirozené.

Sice jsem trochu zakolísal s hltáním filmu když jsem věděl že jí znovu vrátí "osud" schopnost stárnout, ale nevadí.

Někdy je potřeba takových filmů na oddechnutí, taková pohádka pro dospělé...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

A druhej dil bude mix tohohle intelegentniho nametu k zamysleni a film Bez kalhot, ne?

korba11

korba11 (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl jeden z nejpříjemnějších romantických filmů co jsem za posledních několik let viděl. Má sice častý neduh všech snímků tohoto žánru a to sice velkou předvídatelnost a zápletka také není  z nejpůvodnějších, ale  koukalo se mi na něj pěkně.  Neobešel se sice bez  kýčovitosti, ve srovnání s kýčovými odporňáky jako "Forrest Gump" či "Láská nebeská" je však její úroveň velmi nizká a tudíž neotravující. Pokud máte k romantickým filmům alespoň trochu kladný vztah jděte na to do kina troufám si říct, že  to za ty prachy stojí.

Vervada

Vervada (hodnocení, recenze)

Krásný film, po tomhle si u mně Blake Lively opravdu šplhla, moc šikovná a talentovaná herečka :))

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Hees

tak aj to by bol len dočasný "Pilcherovský" happyend, pretože to ľahko neskôr môže skončiť takto: "Nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne." xDD . Pravý happyend nastal v momente keď zistila že nestarne, resp keď to nastalo :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Tak konečně dostala Blake Lively svůj prostor, a dle mýho to bude její nejlepší role...

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Môže to byť zaujímavé, viem si predstaviť ako. Trailer je taký no príjemný.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

joker30

Naozaj lacný happyend je taký, že milenci zostanú spolu lebo aj on bude môcť žiť večne.

na příspěvěk reagoval Mukade

zipper111

zipper111 (hodnocení, recenze)

Ale jo, trochu mi z ní houplo.... :D  Ale v traileru byl v podstatě vykecanej celej film, nic víc se s tím snad ani dělat nedá, buď se zabije, nebo začne stárnout, nebo ne... konec

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Vypadá to celkom fajn. Dúfam, že to nesku..ia  nejakým naozaj lacným happyendom :)

na příspěvěk reagoval Hees

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama