Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Recenze (588)

readan 

všechny recenze uživatele

Nenútená romantika s príjemnou Blake Lively. Pomerne originálny nápad s nestarnutím ma hneď od začiatku zaujal (..veď kto by aspoň na chvíľu nechcel prestať starnúť?). Taktiež hudba aj prostredie bolo čarovné, čo určite dopomohlo ku kvalite. Film som si teda nerušene vychutnala a so zápletkami aj s výsledkom som spokojná. ()

Móó 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, film má spád, navíc sympatická a všemi milovaná "stařenka" Blake Lively, příběh o tom, že není až tak skvělé, o čem všechny ženy sní. Až na ten (pro mě moc pohádkový) závěr, kterému by se dalo přidat na originalitě, výborné. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádně natočené, to zase jo, ale jinak ne nějak zvlášť oslňující romanťárna. Pořádnej šmrnc tomu dala až dějová linie s Harrisonem Fordem, kterej je fakt dobrej. A ten začátek se mi taky hodně líbil. 80% ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Odpouštim tomu cokoliv, ty neduhy ale nebudu vyjmenovávat, protože je všechny přebíjí úžasná atmosféra. A Blake Lively, jasně:) Woody to myslim zase trefil, když si ji vybral pro svůj další film! I když trochu "červená knihovna", v záplavě soudobých sraček slušný! Škoda totálně předvídatelného finále (vše od útěku z domu Harrisona Forda), které tuhle sofistikovanou kometu s poetickým jménem Della (po shlédnutí pochopíte) nechá zbytečně padnout téměř na zahradu Pilcherky... ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který se dal zpracovat hůř, ale i o něco líp.Škoda byla, že měl velký prostor příběh ze současnosti, na úkor celého jejího životního příběhu. Radši bych viděl trochu detailnější průběh jejího života. Ty občasné záblesky do minulosti pro mě na filmu bylo to nejzajímavější. No, nedá se nic dělat. Každopádně i přes tenhle nedostatek tenhle film patří rozhodně k těm lepším romantickým filmům. Objevil se v něm nápad. ()

bezvim 

všechny recenze uživatele

Hodně se mi líbil ten námět, i vážnější tón, který to má, ale možná bych byl radši, kdyby se to "romantický" z toho úplně vystřihlo a trochu přidalo grády na tom "drama". Udělat z toho hutnou tragédii o nesmrtelnosti by bylo mnohem lepší a nemuselo by se nic měnit až do momentu, kdy se na scéně objeví Harrison Ford. Nemá to náhodou alternativní konec? Sem s ním! ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Zavzpomínal jsem na svou první lásku, která se strašně podobala Blake Lively. Takže rád koukám na její filmy, ale v tomto ji ta role sedla skvěle, velice dobrý příběh, kdy jsem si představil, že jsem dopadl jako ten Harrison Ford. Takže perfektní film. Časem zase shlédnu. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

B. Lively role velmi sedla, celý film vedla, a filmařům se zase povedla nevídaná kombinace romantiky s napětím eskalujícím do samého konce. Zkrátka film, který vás chytne a tak všechny nedostatky s radostí přehlédnete. ()

Rochester 

všechny recenze uživatele

Perfekně zpracován skvělý námět. Stejným letitým příběhem, se zabýval již náš skvělý spisovatel a dramatik Karel Čapek Podobnost čistě náhodná ??? : )) ()

Majkak 

všechny recenze uživatele

Půvabná letní romance, a to ve všech směrech. Oba protagonisté jsou princem a princeznou pro dospělé. Kamera si dává záležet na výběru malebných obrazů, garderoba sluší. Potenciál dobrého nápadu však není příliš využit. Dialogy se však omezují na téma proč spolu chodit, otázky spojené se zastavením se v času, žitím mezi lidmi, a přitom na vlastním pustém ostrově bez historie a bez dlouholetých přátel, se neřeší. Po milém začátku začne děj lehce usínat a probuzení přichází právě s Fordem. Film neurazí, ale ani nepřilepí do sedačky a ani nedonutí uronit slzičku. Závěr aspiruje na jednu z hlavních cen o filmovou banalitu roku. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Asi tak do poloviny filmu se mi to hrozně líbilo. Úplně jsem si říkala, jo, to je skvělý film, ten se povedl. Ale pak se tam objevil Harrison Ford a začalo to být divné, jen jsem se modlila, aby se nedali dohromady. A ten závěr, no prostě.. nejdřív hodně dobré, pak hodně zlé a nudné. Také jsem si myslela, že to bude víc o tom jejím životě, že nám ukážou i jiné doby, starší, ale ono to v podstatě celé bylo jen v jedné době. Je to škoda, mělo to takový potenciál a dalo by se to udělat o tolik lépe. Blake mám moc ráda, snad jen díky tomu jsem to dokoukala do konce. Ale mrzí mě to. Tajně jsem doufala, že se film dostane do mé top 10, ale bohužel. Jednou stačilo. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Nebejt ležérního a opravdu znechucujícího začátku, dal bych plnou....hodně hezkej film podle skutečné události. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Áno, presne takúto romantiku mám rád! Blake má tom leví podiel. Veď kvôli komu asi muži navyšujú hodnotenie :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelnost tentokrát ze zcela jiného pohledu. Být nesmrtelný může být pro někoho krásná věc, ale co když se zamiluje. Romantický snímek se svým vyzněním neobvykle vymyká z běžného navyklého standardu takovýchto filmů a přináší pomalou ponurou až místy depresivní podívanou, která svým zakončením vyzní tak trochu jako pohádka pro dospělé. Když se vezme v potaz samotný příběh, je vlastně tak krátký, že by vystačil na pouhých, dejme tomu, 20 minut. Stopáž tohoto snímku má však téměř dvě hodiny, takže to předznamenává jediné. Nudnost, šeď a nezábavnost. Ale jak pro koho. Ano, k pobavení tu vůbec nic není, což znamená jediné. Nejde o žádnou komedii. Takže diváci očekávající živost a elán budou zklamaní a dobře jim tak. Snímek má své kouzlo ve své vizualizaci hloubky příběhu podpořené velmi dobrou kamerou. I přes fantastické prvky se děj stává uvěřitelným také díky dobrým a skromným herectvím všech zúčastněných a dobré režii. Očekávaný konec je samozřejmý, neboť ... Zkrátka, jedná se o velmi jednoduchý krásný milostný příběh bez intrik, růžových úsměvů a skopičin. Milostný příběh bortící zavedené šablony romantických příběhů. ()

Ivua 

všechny recenze uživatele

„Years, lovers and glasses of wine. These are things that should never be counted.“ Krásne, s vcelku jedinečnou myšlienkou a tak príjemne vtiahnuté do jemnej nostalgie minulosti. Fakt sa na to dobre pozerá a prekvapivá hlavná zápletka je skutočne dojímavá. Najväčší plus však rozhodne za Harrisona. :) ()

nippa 

všechny recenze uživatele

Nezvyknem pozerať takéto filmy, ale vyzeralo to zaujimavo. A aj sa mi to páčilo. Podľa mňa veľmi pekne natočené a miestami nápadité. Nebudem nič hejtovať, veď to bolo také pekné :D Romanťárna ako vyšitá. SPOILER: Adaline bola tak trochu štetka, ale ku koncu ju to dobehlo a začalo ju to fakt mrzieť, čo oceňujem :D ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Wow, bez dvojzmyselnych vypaplanych vtipkov a povrchnych postelovych scen, takze mi to vychadza uz len preto na 4* :o)! Desny bol ten mlady tipek... - matematik/romantik/kuchar/vedec/posilovak/altruista/filozof/investor/podnikatel.. - skromnost a sarm sama, no hruuuza, to jakeho smejda vyhrabali falosneho! - sa hodi snad iba jak hochstapler do volakej komedie, nie sem. Velice nepresvedcivy a debilny xicht, velice rusive. Ale inak fajn, naozaj neskodna romantika, clovek moze ist kludne spat za tym :-). A tie vysvetlenia "vedecke", ze DNA jak sa koncentruje popri vybojoch elektriny a Mesiac sposobuje jonizaciua a podobne haluze: clovek coby len zmaturovany sa bude udrbavat pri tom; si to mohli fakt odpustit... no ale 4* za pokojnu pohodicku si to zasluzilo! ()

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama