Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Recenze (588)

Pintenta 

všechny recenze uživatele

Neverila som, že v USA ešte točia filmy pre dospelých, kde netečú potoky krvi a kde nestrieľajú bezhlavo a do všetkého. A - ajhľa!! The Age of Adaline je krásna výnimka, ktorá poteší srdce každej romantickej duši a zanechá príjemný pocit, že sú tu aj režiséri, ktorí vedia natočiť pozerateľný, nenásilný a zaujímavý film so štipkou sci fi, ktorá je v nenásilnej a, dá sa povedať, v uveriteľnej gramáži. Blake Lively je presvedčivá vo svojej úlohe nestárnúcej ženy a pri jej okamihoch zamyslenia som mala niekedy zimomriavky.. nad tým, čo zažila, koho zažila a koho prežila.. No a keď sa objavil Harrison Ford, bola som jasná. Zabudnite na dobyvateľa stratenej archy, je tu charizmatický a nesmierne šarmantný pán v rokoch, ktorý sa ujal vedľajšej úlohy so cťou a presvedčením. Ďakujem za príjemný zážitok, kiež by takýchto pohodoviek bolo viac. Za mňa bez hanby 5 krát ano. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Hezký, milý, příjemně koukatelný a lehce kýčovitý snímek. Skvělý začátek, originální námět, příběh už celkem zjednodušený (věčně mladá žena musí být pro chlapa pohroma). To zakončení mi ale přišlo dost vynucené a velmi neoriginální (tyhle ztráty schopností už byly použity tolikrát...). Přesto je to příjemné víkendové pokoukání ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Nemohu nedat plný počet. Jeden z nejlepších romantických filmů mého života. A tohle mne dojalo k slzám.... Otec: "Miluješ ji? Synu, poslouchej mne. Miluješ ji?" Syn: "Jo..." Otec: "Jak to víš? Je to prostá otázka. Jak to víš?" Syn: "Bez ní nic nedává smysl" ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, jistí herci (zejm. okouzlující Blake Lively), pár dobrých momentů, ale především nádherná magická, místy až mystická atmosféra a půvabný audiovizuál. Škoda, že potenciál je místy zazděn poměrně rutinérským zpracováním a několika prvoplánovými klišé. Age of Adaline však rozhodně patří mezi ty lepší, unikátnější a koukatelnější romantické filmy. S odřenýma ušima za 5 hvězdiček. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychovka. Originálna, nápaditá, s miernym sci-fi nádychom a dobrá zápletka. Sympatická Blake, pekná rola pre Harrisona. Možno najlepšia romantická dráma v priebehu posledných pár rokov. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Ano, je to romantika, ale jedna z nejlepších, jakou jsem kdy viděl. Adaline Bowmanová (Blake Lively) po zásahu blesku přestane stárnout a celý život ukrývá svoje tajemství, aby neskončila jako pokusný králík v laboratoři. Zápletka je SF, ale celý zbytek filmu je čistá romantika. Blake Lively každopádně předvedla svůj životní výkon a vedlejší role Harrisona Forda je příjemné zpestření. Režii není co vytknout, vizuál, prolínání časových linií a celý film je natočený v podstatě bez chyby, takže chybí jen nějaký ten wow prvek, abych mohl dát plný počet hvězd. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

77%? Ani náhodou. Nápad v zásadě není špatný, nicméně Blake Lively hraje tak nějak deadly umrle, prostě jako ponocná a film jsem měl opravdu potíže dokoukat. Jediný dramatický okamžik je, pominu-li autonehody, moment, kdy hlavní hrdinku zatkne FBI, jenže pak se žádné drámo nekoná a všechno tak nějak vyšumí do ztracena. Ne, díky, film dobrý pro pubertální holky a latentní homosexuály. A že je Blake Deadly Lively krásná? Hahahaha, s tím beďárem na hubě vypadá jak Lemmy od Motörhead blahé paměti... ()

asahak 

všechny recenze uživatele

Super, super a ještě jednou super! Moc pěkně natočený a Blake Lively hrála perfektně. Někdy se kouknu znovu, takové filmy mám čas od času rád. Ćlověk vypne, žádný střílení, žádný rvačky. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam trochu víc chemie, romantiky a lásky a dal bych 5 star ... jinak ale super námět, skvělá hudba a celkově moc pěkný film. Až na ten věčně ztrápený obličej hlavní představitelky. Co bych za takový život dal!!! ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Nebudu kecat ale i já letitý tvrdˇák jse zamáčknul slzu. Pěkné vtipné,sympatičtí herci co víc si přát o prázdninách. ()

anna.ure 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl žít věčně? Po tomhle filmu asi nikdo! Mohu jen doporučit zhlédnout tohle úžasné drama, má nádherný příběh, který vás vezme za srdce. Blake Lively v hlavní roli překvapí svým hereckým výkonem, neboť ji známe především ze seriálu Gossip Girl. Tady je víc než jen nějaká bohatá nanynka.. Příběh je jednoduchý a přitom opravdu silný. Zkrátka a dobře, rozhodně se na Adaline podívejte. ()

Liesel1 

všechny recenze uživatele

Film si zasloužil pět hvězdiček, které jsem mu dala. Tento pěkný a originální film donutí spoustu lidí k zamyšlení. Přiznejme si, že spousta z nás si někdy zanadává na to, jak ten čas utíká a jak stárneme. A právě tento film pojednává o tom, že stárnutí a běh času je vlastně nezbytná součást života, ale i lásky a štěstí. Jistě, i mně by se líbilo občas zastavit čas a na chvíli přestat stárnout, ale být "Věčně mladá" bych nechtěla. Film dokazuje, že i stárnutí a starosti i radosti okolo toho všichni potřebujeme, pokud chceme opravdu žít, a ne jen přežívat. ()

Lapis 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistá, čím přesně mě tenhle film uchvátil - možná ten celkový lehce magický dojem, sympatičnost obou hlavních postav jak charakterně, tak herecky, nebo už jen samotná myšlenka; ale stalo se. Myslím, že by měl být povinný pro všechny plastické rádoby nestárnoucí krasavice, aby si uvědomily, že věčné mládí není nic příjemného - tedy alespoň ve světě, kde závist převažuje nad lidskostí a dravost lidí v případě objevu takové "medicíny" by byla nezměrná. Celkové zpracování myslí na všechno, film podává divákovi logicky znějící jakože vědecké vysvětlení, odpovídá, leč občas nenápadně, na všechny otázky, které vás během sledování napadnou a neztrácí tempo. K tomu všemu úžasná Blake Lively mě skutečně překvapila svým hereckým projevem, třebaže její tradičně netradiční krásy jsem si všimla už dřív. K jejímu vzhledu přidat Adelininu osobnost a je dokonalá. Snad každému musí být jasné, proč je z ní Ellis tak vyplesklej. :) ()

silverscreen 

všechny recenze uživatele

Stejný námět jako u Pozemštana - jen s tím rozdílem že sledujeme "starosti" nikdy nestárnoucího člověka v realu a ne jen z vyprávění. Bohužel jako by si tvůrci vzali za vzor výše zmíněný film a opet se Adeline stejně jako v Pozemstanovi setkává s bývalou láskou (v Pozemstanovi je to syn:-)a místo toho aby zdrhla tak podlehá a zůstává, což pro ní logicky znamená smrtelné nebezpečí odhalení. No a ten happy end...já nevim - slyšel jsem v kině smích a přemýšlel jsem jestli se smejí lidé filmu nebo se jen o něčem baví... Ale co se musí tvůrcům nechat - našli parádního mladého Harrisona Forda! ()

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama