Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Další z řady gimmick sezón Survivoru, tentokrát ve znamení souboje Mozků, Svalů a Krásy. Rozdělení na tři kmeny je většinou sázka na jistotu, která baví, a nejinak je tomu i u Cagayanu. Je třeba pochválit dobrý casting, velké množství hráčů tentokrát skutečně "hraje." Jak už je ovšem tradicí (u novějších sezón), extrémně zavádějící zkreslující střih jaksi nedovoluje si sezónu normálně užít. Nehledě na to, že se ve výsledku ukázalo, že ta hlavní "linka" byla jedna velká uměle vykonstruovaná zbytečná habaďůra na diváka, a to se mi teda opravdu nelíbí. 70% Vítěz: 3* Relativně zábavná osobnost, většinu času i poměrně dobrá hra, ovšem ze strany fanoušků hrozně přeceňovaná, plná zbytečných a hloupých chyb, neospravedlnitelně paranoidní. Oblíbenci: Tasha Fox, Trish Hegarty ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Po několika šlápnutích mimo se Survivor znovu hlásí o pozici krále všech reality show, 28. série a ono to pořád funguje. Po skvělé předchozí sérii s navrátilci znovu potvrdil, že zábava může být i s nováčky. Rozdělení na tři kmeny je takovou sázkou na jistotu, že nerozumím tomu, proč se to neděje častěji. Uměle vytvořený souboj dvou největších hráčů jsem si užil neskutečně a dojít na jejich finálový duel, tak bych šel s hodnocením rozhodně ještě výš. Bohužel se tam až příliš dlouho držela nesnesitelná Kass se svými genitálními tahy a zbytečně narušovala bitvu dvou skutečných hráčů. Poslední dobou jsem celkem spokojený s vítězi a paranoidní bavič Tony není výjimkou. Spencerova závěrečná řeč jen potvrdila, proč bylo nutné divákům jasně ukázat, komu mají fandit a koho přehlížet, protože se v Survivoru už nikdy neukáže ani na Reunionu. Favorit: Tony, Oblíbenci: Spencer, Tasha, Alexis, Morgan. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

odposlechová chatrč, nejhloupěji využitých 2000 hodin, nukleární energetika v ohrožení, copdar, definitivní ustanovení sypání rýže do ohně jako argument - Naonka předává titul, má neojblíbenější brutální soutěž, chaos wtf Kass, návrat retard idolu a po delší době nováčkovský cast co je zajímavý po všech směrech a nesklouzává k předvídatelnosti díky Tonymu na speedu. Morgan, Spencer, LJ, Tony, Trish, Tasha ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po šestisériovém čekání je tu opět série, která se opravdu hodně hodně povedla. Velkou zásluhu na tom měl člověk, který nakonec vyhrál, i když se mi jeho styl procházení moc nelíbil. :D Škoda, že čtvrtý v pořadí neměl takové štěstí. Vydařená série se skvělými a sympatickými soutěžícími, super soutěže a nečekané zvraty a podrazy. Oblíbení hráčí: Spencer, Tasha (nová Stephenie). Neoblíbení hráči: Kass, JTia ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zaujímavý cast a častokrát (Mrs. Chaos a Mr. Paranoia) nepredvídateľný vývoj z toho robia jednu z tých lepších sezón poslednej dekády ale medzi absolútne TOP by som ju určite nezaradila. S víťazom som nakoniec spokojná, v rámci finálovej dvojice to mohlo dopadnúť oveľa horšie ///. Favorit: Trish, Tony /// Neobľúbení: Woo, Sarah, JTia. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úplně nového castu jsem zrovna nadšená nebyla, protože mě poslední série, kde se nevrátil alespoň jeden účasník minulých soutěží dost nebavili, ale jsem ráda, že se opak stal pravdou. Rozdělení na tři kmeny podle Brawn, Beauty a Brain bylo zajímavé a v každém kmenu se snadno našel někdo, komu jsem fandila. Byla to první série, kterou jsem sledovala hned jak se vysílala a můj strach, že mě to nebude bavit, když uvidím jen jeden díl za týden, naštěstí rychle opadla. Vítěz, ani finálová trojka, mě teda nepotěšila, ale aspoň, že vyhrál zaslouženě. 4* Tony mluvící jako lama byl naprosto nejlepší moment celé série. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcete-li se dozvědět, že frajer Tony vyhrál, tak tento komentář přeskočte. Vítězství si samozřejmě zasloužíl, ale to je jasné, protože já bych nefandil někomu, kdo by si ho nezasloužil. Ve finálové dvojici zasedl vedle šikmookého sympaťáka, kterého jsem měl také rád, ale každý z porotců, který měl alespoň trošičku úctu ke hře musel volit zcela jasně. Myslím, že se jednalo o jednu z nejlepších řad celého Survivoru, a to se jednalo o sérii složenou pouze z naprosto nových lidí. Tahle série je tak úspěšnou hlavně díky bezvadnému castingu. V každém kmeni se nacházelo hned několik velmi zajímavých lidí a pevně věřím, že nejednoho z nich nevidím v Survivoru naposledy. Od začátku jsem držel palce policajtovi Tonymu, protože mi hrozně po všech směrech připomínal borce Russela, takže nebyla nouze o hodně špinavou hru s hromadou podrazů, a to mám hodně rád. Za začátku série ovšem vše nasvědčovalo nemalé nudě. Jeden po druhém byl likvidován kmen chytráků, kde jsem měl možnost poznat nejdebilnější soutěžící, jakou jsem za všech 29 řad viděl. Nechápu, jak psychicky narušená negřice může pracovat s jádrem. To obnáší poměrně ostré psycho testy a ona byla psycho každým coulem a já se začínám bát o svoji existenci, jakož i o ohrožení celého lidstva. Tahle série byla v mnoha věcech v něčem první. Vítěz Tony zanesl do soutěže nový super prvek - špionážní budku, ze které naslouchal, co si o něm ostatní povídají. Tohle byla celkem legrace. A dále se objevila zcela nová speciální imunita, kterou bylo možné předat až po přečtení hlasů. Tuhle imunitu samozřejmě našel opět Tony, jako i dvě obyčejné další. Z postav stojí ještě za zmínku Spencer z kmenu chytráků a LJ z kmene krasavců, které, doufám, ještě rovněž někdy uvidím. Sečteno, podtrženo...Super řada a doufám ve více takových. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku do konce napínavá podívaná bez zbytečného patosu, bulení, ale jen agresivní hra, podrazy, dobré soutěže a krásná příroda Filipín. Finálový díl sice srazil moje nadšení trochu dolů svým zpracováním, přesto se celá série bez problému udržela na 5 hvězdách. PS: Vítěz naprosto zasloužený, ikdyž Spencer byl taky sympaťák :))) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nemohl být zábavnější, zábava pokračovala i pár dalších epizod, jenže se sloučením nástup tragédie (série v hajzlu kvalitativně se blížící průserům jako Nicaragua, Caramoan a Fiji) ... Po slučováku nejspíš budu mít problém s dosledováním, obávám se absolutní dominance jednoho hráče. A pak, že právníci nejsou magoři. Pokud se pletu, rád tomu po finále napařím plnej počet. Pokud to vůbec dosleduji. Momentálně na slabé dvě hvězdy a lepší (před velkým finále) už to nebude. No, extrémně paranoidní vítěz to zchránil, ale nic to nemění na faktu, že tuhle sérii nemám rád. 55% ()

Handle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY. Moje první setkání se Survivorem. A pocit z toho mám teda rozporuplný pořádně. Je to zvrácené, ale jako nějaký sociální experiment v podstatě geniální. Ale to asi mluvím o konceptu obecně, teď trochu konkrétněji k této řadě. Čtu tady, jak se vydařil casting. Možná ano, ale já si v podstatě k ŽÁDNÉ postavě jsem si nevypěstoval sympatie, opravdu strašně protivní lidi, které jsem dělil spíš jen na "menší kokoti" a "větší kokoti", kecy typu "vyhraju a každýmu klidně vrazím kudlu do zad" tam byly v každém díle snad stokrát, hrozný... :) Nevím, jak jsou na tom ostatní řady, ale disciplíny mi jinak nepřišly nijak extra zajímavé. Celkově mi chyběla nějaká invence, mnohdy byl celý díl jen ohledně dohadování, koho kdo vyloučí. Na druhou stranu, nevysvětlitelným způsobem mě to fakt bavilo a zajímalo. Teď k vítězi: ten mě teda naštval solidně (ano, zas tu všichni píšou, jak mu fandili - a já zase nechápu:)), Tonymu bych hlas v životě nedal, od začátku byl neskutečně protivný a nechápu, jak mu porota mohla dát tolik hlasů, po tom co udělal. Ale zas to ve mně vyvolalo spoustu zajímavých otázek (podle čeho porota hlasovala apod.). Navíc závěrečnou řeč Trish asi nezapomenu nikdy. Když se zeptala Tonyho, zdali mu stálo za milion dolarů, když přísahal na svoji manželku, dítě a hrob svého otce, když v zápětí slib porušil a on odpověděl "ano", tak mně to přišlo prostě... neuvěřitelně smutný. Fakt hrozný, na jakou úroveň se lidé dokážou snížit kvůli penězům. No, jak jsem řekl na začátku - mám z toho tak smíšené pocity, že to pomalu ani nedokážu ohodnotit... :) Jsem zvědavý na další řady, zdali se potvrdí to, co si o tomhle pořadu myslím. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Pro mě výborná série. Prakticky každý díl mě napnul na následují a ten většinou nezklamal. Jako divák jsem si nemohl přát nic lepšího. Je pravdou, že co do kvality hry asi nevyhrál ten nejlepší z celého castu (souhlasím, že tou byla jednoznačně Trish), jenže díky paranoidnímu "pokladu" jménem Tony a pro mě sympaťákovi Spencerovi, byla tato série opět po delší době velmi příjemná zábava, která ji notně vytrhla z šedého průměru posledních sérií. A za to jsem skutečně rád. Oblíbení hráči: Spencer, Tony, Tasha ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna tohohle vítěze jsem vůbec nechtěl. Hrál hodně podobně jako Russell, neříkám, že je to špatně, ale oba dva mě neskutečně srali. Rozdíl mezi nima je ten, že Tony vyhrát dokázal a Russell ne, takže myslim, že Tonyho uvdíme ještě minimálně jednou v nějaké All Stars sérii. Ale hrál dobře, to jo.. Víc jsem to přál Tashe, Spencerovi, nebo klidně i Trish.. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak to může takle vládnout v procentech (92), zas až tak skvělý to nebylo. Pravda, spousta lidí šlo přes mrtvoly. Viz Tony, ten to měl vymakaný, uměl ovládat lidi kolem sebe, hledal imunity a aby člověk moh vyhrát, tak přece někoho podrazit musí a i přesto jak často to bylo, on to dokázal, spokojenost ohromná. Spencer, člověk, kterej byl celou dobu na dně a musel hrát a vyhrávat a nakecávat všude kolem, aby vydržel obdivuju ho a skoro to na finále bylo. Woo byl opravdu jenom do počtu, i když to byl sympaťák, Kass strašná a zbytek mi přišel moc nevyužitej, strašně málo prostoru jim dávaj, aby sme je líp poznali. Oni už snad ani nechoděj pro vodu, nejedí, nespěj. Strašně ty díly ochuzujou o to skutečný dobrodrůůžo. Série to nebyla špatná, užíval sem si to čekání na novej díl, ale prostě to bylo předvídatelný a i když to byl jeden podraz za druhým, nebylo to prostě až takový Awww. ()

Attta

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná série, ale pro mě už tady ty novější řady nejsou tak poutavé jako ty první. Přijde mi, že to divně stříhají a soutěže už nejsou tak zajímavé jako dřív. Jinak vítěz zasloužený no a styl a dynamika hry byla zajímavá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to na ty, i když hodně slabé, 4* je, ale zas tolik mě tahle série nechytla. Většina postav opět buď naprosto neviditelná (tam byla nějaká Lindsey?) nebo nesympatická, pár oblíbenců jsem si našel, ale jako klasicky mi ani jeden nevyhrál. A s vítězem tolik spokojený nejsem. Ty 4* opravdu nechám jenom kvůli několika hráčům, kteří za to opravdu stáli a dalo se jim fandit. Oblíbenci: Spencer, Tasha, Jeremiah, Jefra, Woo, Garrett (ale jenom v prvním díle, v tom druhém si to totálně podělal...) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Spencer, Woo, Tasha, Tony. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Krev není voda, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Cagayan, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejemotivnějších sezón vůbec. Spousta skvělých a sympatických hráčů, kteří se nevyvarovali chyb. Pokud tímto směrem půjde Survivor dále, tak snad nemusíme o jeho existenci pochybovat. Za mě paráda, vždycky sem se nemohl dočkat nového dílu. Oblíbení hráči: LJ, Woo, Jefra. Obdivuju Tonyho za to jak co dokázal, i když osobně nechápu, že mu taková hra vyšla. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uuf, zapomněla jsem napsat komentář. Spoilery: Takže, rozdělení kmenů Brains x Brawns x Beauty mi moc nevyhovovalo. Plus za to, že byli obsazeni nováčci. Nemám ráda Jeffa Probsta ani idol se speciálními schopnostmi a na Blood vs. Water se netěším. LJ měl nastřelené vlasy? Tony mi děsně připomínal Phillipa. Opět mi scházel běžný život v táboře, rozdělávání ohně, lovení ryb atd. Myslela jsem, že je Kass hustej stratég, ale její vztyčený prostředníček mě přesvědčil o opaku. Vítěz hrál dobrou hru, přesto jsem mu nefandila, protože tenhle styl ráda nemám. Takže můj hlas by dostal Woo, protože mi byl alespoň sympatický. Favorita jsem neměla, vadili mi všichni. :) Odchodu Lindsey a L.J. mi bylo líto. Tasha byla šikovná. Reunion - totální úlet, voják z Afghánistánu, dětičky, přehrávající a přehnaně účastný Jeff. ()

Reklama

Reklama