Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Handle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY. Moje první setkání se Survivorem. A pocit z toho mám teda rozporuplný pořádně. Je to zvrácené, ale jako nějaký sociální experiment v podstatě geniální. Ale to asi mluvím o konceptu obecně, teď trochu konkrétněji k této řadě. Čtu tady, jak se vydařil casting. Možná ano, ale já si v podstatě k ŽÁDNÉ postavě jsem si nevypěstoval sympatie, opravdu strašně protivní lidi, které jsem dělil spíš jen na "menší kokoti" a "větší kokoti", kecy typu "vyhraju a každýmu klidně vrazím kudlu do zad" tam byly v každém díle snad stokrát, hrozný... :) Nevím, jak jsou na tom ostatní řady, ale disciplíny mi jinak nepřišly nijak extra zajímavé. Celkově mi chyběla nějaká invence, mnohdy byl celý díl jen ohledně dohadování, koho kdo vyloučí. Na druhou stranu, nevysvětlitelným způsobem mě to fakt bavilo a zajímalo. Teď k vítězi: ten mě teda naštval solidně (ano, zas tu všichni píšou, jak mu fandili - a já zase nechápu:)), Tonymu bych hlas v životě nedal, od začátku byl neskutečně protivný a nechápu, jak mu porota mohla dát tolik hlasů, po tom co udělal. Ale zas to ve mně vyvolalo spoustu zajímavých otázek (podle čeho porota hlasovala apod.). Navíc závěrečnou řeč Trish asi nezapomenu nikdy. Když se zeptala Tonyho, zdali mu stálo za milion dolarů, když přísahal na svoji manželku, dítě a hrob svého otce, když v zápětí slib porušil a on odpověděl "ano", tak mně to přišlo prostě... neuvěřitelně smutný. Fakt hrozný, na jakou úroveň se lidé dokážou snížit kvůli penězům. No, jak jsem řekl na začátku - mám z toho tak smíšené pocity, že to pomalu ani nedokážu ohodnotit... :) Jsem zvědavý na další řady, zdali se potvrdí to, co si o tomhle pořadu myslím. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak to může takle vládnout v procentech (92), zas až tak skvělý to nebylo. Pravda, spousta lidí šlo přes mrtvoly. Viz Tony, ten to měl vymakaný, uměl ovládat lidi kolem sebe, hledal imunity a aby člověk moh vyhrát, tak přece někoho podrazit musí a i přesto jak často to bylo, on to dokázal, spokojenost ohromná. Spencer, člověk, kterej byl celou dobu na dně a musel hrát a vyhrávat a nakecávat všude kolem, aby vydržel obdivuju ho a skoro to na finále bylo. Woo byl opravdu jenom do počtu, i když to byl sympaťák, Kass strašná a zbytek mi přišel moc nevyužitej, strašně málo prostoru jim dávaj, aby sme je líp poznali. Oni už snad ani nechoděj pro vodu, nejedí, nespěj. Strašně ty díly ochuzujou o to skutečný dobrodrůůžo. Série to nebyla špatná, užíval sem si to čekání na novej díl, ale prostě to bylo předvídatelný a i když to byl jeden podraz za druhým, nebylo to prostě až takový Awww. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uuf, zapomněla jsem napsat komentář. Spoilery: Takže, rozdělení kmenů Brains x Brawns x Beauty mi moc nevyhovovalo. Plus za to, že byli obsazeni nováčci. Nemám ráda Jeffa Probsta ani idol se speciálními schopnostmi a na Blood vs. Water se netěším. LJ měl nastřelené vlasy? Tony mi děsně připomínal Phillipa. Opět mi scházel běžný život v táboře, rozdělávání ohně, lovení ryb atd. Myslela jsem, že je Kass hustej stratég, ale její vztyčený prostředníček mě přesvědčil o opaku. Vítěz hrál dobrou hru, přesto jsem mu nefandila, protože tenhle styl ráda nemám. Takže můj hlas by dostal Woo, protože mi byl alespoň sympatický. Favorita jsem neměla, vadili mi všichni. :) Odchodu Lindsey a L.J. mi bylo líto. Tasha byla šikovná. Reunion - totální úlet, voják z Afghánistánu, dětičky, přehrávající a přehnaně účastný Jeff. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úplně nového castu jsem zrovna nadšená nebyla, protože mě poslední série, kde se nevrátil alespoň jeden účasník minulých soutěží dost nebavili, ale jsem ráda, že se opak stal pravdou. Rozdělení na tři kmeny podle Brawn, Beauty a Brain bylo zajímavé a v každém kmenu se snadno našel někdo, komu jsem fandila. Byla to první série, kterou jsem sledovala hned jak se vysílala a můj strach, že mě to nebude bavit, když uvidím jen jeden díl za týden, naštěstí rychle opadla. Vítěz, ani finálová trojka, mě teda nepotěšila, ale aspoň, že vyhrál zaslouženě. 4* Tony mluvící jako lama byl naprosto nejlepší moment celé série. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! Perfektně efektově provedené úvodní video se znělkou. Celá série byla docela napínavá a plná intrik což jsem spokojená že se tam něco dělo:)). Z kmene "Krásných" mě zaujala jen Jefra která ovšem vypadla na můj vkus ještě docela brzo. LJ a Jeremiah mě moc nezaujali. Morgan, která nehla prstem :D) měla perfektní odpověd na kmenovce. Kmen "chytrých" už byl o něco zajímavější i když mi teda moc chytří nepřišli (jako celek, potom individuálně už ano). Za zmínku stojí určitě Tasha která je jedna ze dvou žen za celou sérii co někdy vyhrála imunitu. Myslím že ji vyhrála minimálně 2x. Ze začátku mi přišla nijaká ale časem byla opravdu hodně silná a vyhazov si nezasloužila. Spencer - já mu teda moc nefandila ale na konci mi ho bylo trošku líto a přála jsem mu to více než vítězi série. Silný docela byl to je pravda (nebo byli ostatní tak slabí? to asi spíš) ale pro mě byl prostě nevýrazný. Chaotická Kass je kapitola sama o sobě. Její povolání soudkyně na ni sedí nehorázně. Občas byla vtipná a dokonce i jednou vyhrála to bylo absolutně nečekané a opravdu super !! Při poslední imunitě to byla obrovská škoda, tam z té super trojky jsem fandila nejvíce jí měla prostě vše promyšlené a uměla přemýšlet - jak strategicky tak logicky. J'Tia - diktovala jak stavět přístřešek - nevyšlo to, rýži vysypala, každou soutěž kvůli ní prohráli a ještě nakonec řekla že doufá, že tam ostatní vyhladoví :D) ale i tak nebyla extra špatná .. Kmen "Silných" - Cliff basketbalista nevýrazný nijaký nebyla ho škoda. Lindsey kravka co mu šla za zadkem. Sarah - sebevědomá až moc, no pro mě namyšlená o sto šest. A tupá...Tony - od druhého dílu jsem tušila že vyhraje, tak silné tušení ještě nikdy nebylo. Nejen že v 99% Survivoru byl pořád ukázaný on a jeho kecy a blbosti co vymýšlel ale to jak se někdy choval. Zasmála jsem se "Anorexie pojď ty" , "Tak zvedni prdel a pojď ho uvařit" a spousta dalších a dalších věcí - stavění špionážní budky. Prostě od začátku perfektní stratég, který moc dobře věděl co a jak se tam dělá a jak to udělat. Výhru si zasloužil za to že tam alespon něco dělal, ale všichni skončili vyhození kvůli němu :) divím se, že mu pak dali hlasy :). Jeho nacházení imunit mi dost silně připomínalo Russela. I jiné jeho chování. Trish - Pro mě top 1. ačkoliv byla opravdu reklama na hlad :) nebýt toho, že přetáhla Kass tak by bylo vše jinak. Škoda vypadnutí na konci. Měla nejlepší řeč na poslední kmenové radě - upřímné, dojemné. Woo - za celou dobu jsem nepostřehla, že by udělal něco zvláštního snad až na pronásledování Spencera, kdy mu ukradl nápovědu. Byl vtipný, zábavný ale nevím jestli si zasloužil tam sedět. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • Cliff Robinson je první bývalý soutěžící z basketbalové NBA. (Zix.)
  • I po konci natáčení Survivor: Cagayan zůstaly Tony Vlachos a Trish Hegartyová velmi dobrými přáteli. (Roby)
  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)

Reklama

Reklama